Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3:2 kod levantea

Realov ludi preokret: Opet su se izvukli u nadoknadi!

Luka Modrić
Reuters/Pixsell
05.10.2013.
u 22:02

Levante je u 86. minuti imao vodstvo 2:1, ali onda je uslijedio preokret Madriđana

Nogometaši Reala pobijedili su Levante u gostima sa 3:2 i to pogocima u 90. i 94. minuti! No, krenimo redom.

Poveli su domaćini pogotkom Diawareu 57. minuti da bi u 61. za 1:1 zabio Sergio Ramos. Četiri minute prija kraja regularnog dijela igrač domaćih El Zhar doveo je svoju momčad u novo vodstvo i činilo se da bi Levante, inače devetoplasirana momčad prvenstva, mogla iznenaditi Madriđane. Ali, ne! U 90. minuti Alvaro Morata zabio je za 2:2, a u četvrtoj minuti sudačke nadoknade Luka Modrić asistirao je Cristianu Ronaldu za pobjedu!

Barcelona je slavila sa 4:1 kod Valladolida. U strijelce su se upisali dva puta Sanchez, Xavi i Neymar.

Ostale utakmice: Elche-Espanyol 2:1, Vallecano-Real Sociedad 1:0. Poredak: 1. Barcelona 24,2 Atletico 21 (-1), 3. Real Madrid 19, 4. Villarreal 17, 5. Ath. Bulbao 12 (-1), 6. Valencia 12 (-1)...

>> 'Luka Modrić ponovno blistao i pokazao da može pokrenuti Real'

   

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije