Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE POHVALE MODRIĆU

'Luka je ponovno blistao i pokazao da može pokrenuti Real'

Luka Modrić
Reuters/Pixsell
03.10.2013.
u 12:00

"Radio je s obje strane terena, i gore i dolje, borio se takvim entuzijazmom da ga je Bernabeu ispratio pljeskom", piše kolumnist Asa

Luku Modrića strani su mediji ocijenili jednim od glavnih junaka pobjede nad Kopenhagenom (4:0) u 2. kolu Lige prvaka. Kolumnist španjolskog Asa opisao je sinoćnji Modrićev nastup "promjenom njegova stava".

"Bio je izvrstan u veznom redu, glavni lik u igri naprijed, nametao je hijerarhiju. Radio je s obje strane terena, i gore i dolje, borio se takvim entuzijazmom da ga je Bernabeu ispratio pljeskom.

Predstavljao je jučer trijumf volje, davao sve od sebe na terenu. Dobra noć Luke Modrića koji je, još jednom, pokazao kako ima talent da pomakne ovaj Real", piše u tekstu.

Nahvalio ga je i engleski Goal.com.

"Zablistao je na poziciji iza napadača. Bilo ga je po cijelom terenu, kreirao je igru Reala te nudio lopte iz dubine. Jedina negativna stvar bila je žuti karton koji je zaradio zbog starta na Gisalsonu", piše Goal.com.

Modrić je ocijenjen sa 3,5, koliko je dobio i Marcelo, dok su samo dvostruki strijelci Ronaldo (4) i Di Maria (4,5) bolje ocijenjeni od njih dvojice.

Prvi put zaigrali su zajedno Modrić, Khedira i Illaramendi, a trener Carlo Ancelotti uputio im je pohvale.

– Promijenili smo sustav igre, a njih trojica odradili su dobar posao.

>> Pogledajte kako je Luka 'Casillas' Modrić spasio Realovu mrežu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije