Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INO NOGOMET

Rakitić zabio, Badelj asistirao, ni Kelava nije zaustavio Romu

Ivan Rakitić, portal
Alvaro Hernandez/Press Association/PIXSELL
27.10.2013.
u 22:53

Inicijativu i igrača više Sevilla je iskoristila tek u 55. minuti kada je Mbia nabacio u šesnaesterac gdje se najbolje snašao Ivan Rakitić i udarcem iskosa s desne strane pogodio za 1:0.

Nogometaši Seville u 10. kolu Primere na domaćem terenu pobijedili su Osasunu 2:1. Domaćini su bili bolja momčad od prvog sučevog zvižduka, a posao im je znatno olakšan u 35. minuti kada je izravni crveni karton dobio gostujući igrač Damia.

Inicijativu i igrača više Sevilla je iskoristila tek u 55. minuti kada je Mbia nabacio u šesnaesterac gdje se najbolje snašao Ivan Rakitić i udarcem iskosa s desne strane pogodio za 1:0. To je Raketi peti gol u prvenstvu.

Sevilla je vodstvo udvostručila golom Samperia u 75. minuti, a konačnih 2:1 postavio je Riera u 87. mintui.

Nogometaši Atletica nastavili su lov na Barcelonu uvjerljivom 5:0 pobjedom protiv Betisa. Domaćini su poveli već u 1. minuti golom Torresa. U 53. i 57. minuti zabio je Villa, a za 4:0 strijelac je bio Costa. Konačnih 5:0 postavio je Gabi u sudačkoj nadoknadi.

Primera, 10. kolo:
Sevilla - Osasuna 2:1
Villarreal - Valencia 4:1
R. Sociedad - Almeria 3:0
Atletico - Betis 5:0

Badelj asistent u uvjerljivoj pobjedi

Milan Badelj odigrao je 90 minuta u pobjedi HSV-a na gostovanju kod Freiburga 3:0, a u 37. minuti bio je asistent Beisteru za vodstvo 1:0. HSV je u nastavku zabio još dva gola, a strijelci su bili Lasogga i Van der Vaart.

Za goste je od 78. minute igrao i Ivo Iličević.

Bundesliga, 10. kolo:
Freiburg - HSV 0:3
Borussia M. - Frankfurt 4:1

Ni Kelava nije mogao zaustaviti Romu

Nogometaši Rome upisali su i devetu uzastopnu pobjedu u Serie A. Nova žrtva bio je Kelavin Udinese, a gosti su pobijedili 1:0. Iako su Rimljani od 66. minuti igrali s igračem manje nakon isključenja Maicona, tri boda im je u 82. minuti donio Bradley.

Bubnjić kod Udinesea, kao i Jedvaj kod Rome utakmicu su gledali s klupe.

Utakmicu je s klupe gledao i Josip Radošević, a njegov Napoli je s dva gola Higuaina kao domaćin pobijedio Torino 2:0.

Na klupi su cijeli susret bili i Manuel Pamić te Ante Rebić u utakmici Chieva i Fiorentine koju je klub iz Firenze na kraju dobio 2:1.

Šime Vrsaljko odigrao je 90 minuta u porazu njegove Genoe kod Juventusa 2:0. Golove za domaćine zabili su Vidal i Tevez.

Novi poraz upisao je Milan koji je na gostovanju kod Parme izgubio 3:2 golom u 94. minuti.

Seria, 9. kolo:
Napoli - Torino 2:0
Bologna - Livorno 1:0
Catania - Sassuolo 0:0
Chievo - Fiorentina 1:2
Juventus - Genoa 2:0
Parma - Milan 3:2
Udinese - Roma 0:1
Lazio - Cagliari 2:0

Monaco dobio Lyon

Nogometaši Monaca su u 11. kolu Le Championnata pobijedili Lyon 2:1 golovima Obbadija i Falcaa u prvom poluvremenu. Na golu Monaca cijelu je utakmicu branio Danijel Subašić, a u 62. minuti hrvatski golman nije mogao ništa nakon udarca Gomisa.

Le Championnat, 11. kolo:
Bordeaux - Montpellier 2:0
Monaco - Lyon 2:1
St. Etienne - PSG 2:2

Ćorluki 90 minuta u pobjedi Lokomotiva

Moskovski Lokomotiv pobijedio je na gostovanju kod Kazana 2:1 golovima Pavljučenka i N'Doyea, a Vedran Ćorluka za goste je odigrao cijelu utakmicu. Dario Krešić bio je na klupi.

>> Mandžo ušao s klupe i s dva gola ponovno spasio Pepa!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije