Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIP GOSTI

Ponovno stiže Alberto Tomba, na Sljemenu je važno biti – viđen!

Tomba Razzoli
Reuters
03.01.2011.
u 15:03

Nije Sljeme samo sportski spektakl, na vrh iznad Zagreba dolazi se vidjeti i – biti viđen

– Dolazak su najavili brojni predstavnici hrvatskih kompanija, sportske i estradne zvijezde Hrvatske i regije, a kao i obično, očekujemo i niz viđenih gostiju iz društvenog i političkog miljea. U Zagreb je dolazak najavila i velika talijanska skijaška zvijezda i prijatelj sljemenske utrke Alberto Tomba – prenosi Martina Pintarić iz ureda za odnose s javnošću Snježne kraljice.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:24 07.01.2011.

Skijaski spektakl, \"Zimska kraljica\", Sljeme, Zagreb! Sinoc sam gledao prenos sa Sljemena na CBC-u (Canadian Broadcasting Corporation) i bio ponosan sto sam Hrvat! Divno su pokazali Sljeme, Zagreb, svjetsku skijasku elitu, najbolje skijaske navijace na svijetu, super organizirani skijaski spektaklakl uz divne komentare i pohvale od hrane, hotela, gostoljubivosti domacina, navijnja i td. Cestitam organizatorima, Bandicu, Gipsu, i svima koji su sudjelovali u ovoj divnoj promidzbi nase zemlje, koju su gledali milijuni ljudi sirom svijeta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije