Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvenstvo riješeno?

VIDEO Sudac pogurao Borussiju u poraz i na -14 za Bayernom

Auto-moto
Foto: Renato Branđolica
1/2
08.12.2012.
u 17:40

Mario Mandžukić igrao je u pobjedi Bayerna kod Augsburga do 60. minute, a Ivan Perišić u porazu Borussije od Wolfsburga drugo poluvrijeme.

Veliko su iznenađenje priredili nogometaši Wolfsburga, svladavši u gostima Borussiju Dortmund 3:2! Iako u sastavu nije bilo našeg reprezentativca Ivice Olića, koji je zbog ozljede preskočio ovaj dvoboj (Srđan Lakić je opet s klupe gledao slavlje svojih suigrača), gosti su "zaledili" Dortmund i upisali vrijedne bodove.

Domaćin je poveo već u 6. minuti (Reus) i činilo se da će to biti "još jedan obični dan u uredu" za Dortmund. U prvih pola sata Dortmund je imao loptu u posjedu 80 posto, čekao se drugi pogodak, no u 35. minuti zbio se ključni trenutak koji je usmjerio daljnja zbivanja: Dost je tukao prema vratima, a na crti je loptu zaustavio Schmelzer. Dosuđen je 11-erac za goste i crveni karton Schmelzeru! Wolfsburg je tako dobio igrača više, Diego je zabio iz 11-erca za 1:1. Analiza je pokazala da je lopta Schmelzera pogodila u koljeno, a ne u ruku. U 41. minuti Nando je donio vodstvo Wolsburgu.

U nastavku je Ivan Perišić zamijenio Leitnera, Dortmund je s igračem manje stalno napadao. U 61. minuti Blaszczykowski je iz 11-erca izjednačio, no u 73. minuti Dost je pobjegao domaćoj obrani i iz protunapada postavio konačnih 3:2 za Wolfsburg!

Bayern je lako došao do novih bodova na gostovanju u Augsburgu, slavili su Bavarci 2:0, strijelci su bili Müller i Gomez. Mario Mandžukić igrao je 60 minuta, a nepune dvije minute nakon što je zamijenio našeg reprezentativca, Mario Gomez je zabio drugi gol za Bayern, koji sad, kolo prije kraja jeseni, ima čak 14 bodova više od aktualnog prvaka Dortmunda...

Rezultati 16. kola Bundeslige: Augsburg – Bayern 0:2, Borussia Dortmund – Wolfsburg 2:3, Freiburg – Greuther Fürth 1:0, Stuttgart – Schalke 3:1, Nürnberg – Fortuna Düsseldorf 2:0.

Tablica: Bayern 41 bod, Bayer Leverkusen (-1) 30, Borussia (D) 27, Schalke i Stuttgart po 25...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije