Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legenda ne dolazi

Ništa od trećeg nastavka "filma" Henry u Arsenalu!

'Arsenal's Thierry Henry celebrates at the final whistle after his goal helped to beat Leeds United in their FA Cup soccer match at the Emirates Stadium in London, January 9, 2012. REUTERS/Eddie Keog
Reuters/Pixsell
02.01.2013.
u 09:43

Menadžer Arsene Wenger dugo je pregovarao s New York Red Bullsima, no dogovor nije postignut

Navijači topnika ove zime neće gledati treći nastavak "filma" - Thierry Henry u Arsenalu. Naime, londonski klub nije uspio postići dogovor oko posudbe s New York Red Bullsima, za koje Francuz trenutačno igra, pa je menadžer Arsene Wenger digao ruke od toga da će najboljeg strijelca u povijesti Arsenala imati na raspolaganju u siječnju.

- Mislim da će otići negdje drugdje. Uostalom, tek se vratio s praznika i nije spreman - tvrdi Wenger.

Podsjetimo, lani je Arsenal uspio dovesti Henryja na kratku posudbu koja je trajala cijeli siječanj i dio veljače, a Francuz je u dresu Arsenala u svojoj karijeri zabio 228 golova u 337 nastupa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije