Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP U SCHLADMINGU

Ništa od obrane bronce: Ivica 29. u Super G-ju, slavio Ligety

ivica kostelić portal
Željko Lukunić/Pixsell
06.02.2013.
u 10:01

Kostelić će medalju napasti u ponedjeljak kada je na rasporedu superkombinacija

Ivica Kostelić nije uspio obraniti svjetsku broncu iz Garmischa 2011. godine u superveleslalomu. Utrku u Schladmingu završio je tek 29., zaostavši 2.93 sekunde za pobjednikom Amerikancem Tedom Ligetyjem. Profesor Ivica jednostavno nije odradio dobru vožnju - bio je spor i preoprezan na izrazito teškoj austrijskoj stazi. No, ni ne čudi što nije priredio iznenađenje kao u godini kada je osvojio Svjetski kup i vozio u formi života, a snagu vjerojatno čuva za ponedjeljak. Tada se vozi superkombinacija u kojoj će vjerojatno puno žešće napasti medalju.

Srebro je uzeo Francuz De Tessieres s 20 stotinki zaostatka za Ligetyjem, a broncu je uzeo iskusni trofejni Norvežanin Svindal s 22 stotinke zaostatka.

Od ostalih naših predstavnika Max Ullrich doskijao je 44. sa 6.03 sekunde zaostatka, Sebastian Brigović bio je 51. sa +7.04, Istok Rodeš završio je 62. sa 9.27 zaostatka,

 

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
11:09 06.02.2013.

Može li i Ivica Kostelić osvojiti zaltnu medalju kao Tina Maze? Sve najbolje Ivica i puno uspjeha i pre svega zdravlje.

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
11:58 06.02.2013.

Profesor Kostelić je odvozao baš onako nastavničko sigurno.

BS
bstrabi2
10:54 06.02.2013.

Ivica Kostelić.Je najveći junak i športaš.Hrvataka skijaška repka.S jednim skijašom.To je fenomen države.Sam protiv svi.Tako bi trebao glasit slogan....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije