Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezadovoljan

Niko Kranjčar otvoreno: Boli me što nisam igrao na Euru

'02.07.2012., Interalpen Hotel Tyrol, Telfs, Innsbruck, Austria - Niko Kranjcar, novo pojacanje Dinamo Kijeva na pripremama kluba.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
Foto: 'Goran Stanzl/PIXSELL'
1/3
04.07.2012.
u 08:11

– Žao mi je što su svi napali Joea nakon što je rekao 
što misli poslije Eura. Ma, nije njega povrijedilo to što nije igrao nego druge stvari... – kaže Kranjčar.

Otići s gotovo 40 Celzijevih stupnjeva u Zagrebu i doći na jedan od alpskih vrhova doista znači skokove meteoroloških prilika. A popeti se do Nike Kranjčara i Ognjena Vukojevića te njihova kijevskog Dinama na planinu iznad Innsbrucka doista je bio doživljaj. Kiša, magla, a živa u termometru pada i pada, sve do dvanaest stupnjeva! Sve dok nismo došli "tamo gore", na vrhu gdje stanuje, privremeno, Dinamo Kijev.

Naši reprezentativci Niko Kranjčar i Ognjen Vukojević, sada cimeri u kijevskom Dinamu, došli su na druženje, iako je bilo kasno navečer. No, nisu bili razgovorljivi, kao da im je reprezentacija tabu tema.

– Da, boli me to što nisam igrao i uvijek će boljeti, ali ne želim o tome – kazao je Niko i dodao:

– Hajdemo o nekim ljepšim stvarima.

Možda o novom izborniku?

– Ne bih – slegnuo je ramenima Niko kojem očito smeta činjenica da je izvukao kvalifikacije (četiri gola, donio pobjedu u Izraelu), a onda ostao u zapećku na Euru.

I ne samo on, već i Eduardo, Šimunić...

– Žao mi je što su svi napali Šimunića nakon što je poslije Eura rekao što misli. I nije njega povrijedilo to što nije igrao nego druge stvari – dometnuo je Niko.

>>Cijelu priču s Nikom Kranjčarom i Ognjenom Vukojevićem pročitajte danas u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Komentara 31

OB
-obrisani-
08:32 04.07.2012.

Mogao si igrati finale Niko ali si za to trebao postati nogometni gastarbeiter tipa Joseph Simunich, Eduardo da Silva, Ivan Rakitich ili Mladen Petrich u Španjolskoj ili Talijanskoj repki..Imaš kvalitetu Niko ali očito da nisi svoj na svome uz balkanske svoje jer ne igraš..

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
08:45 04.07.2012.

Razmišljao je Niko da zaigra za Sloveniju ali je odustao kad je čuo za preduvjet da pređe na islam i promjeni ime u Adnan Kranjčarević!

OB
-obrisani-
08:31 04.07.2012.

Niko Kranjcar, otvoreno to nije otvoreno nego licemjerno... Sto ga niste pitali dali je sa izbornikom popricao o njegovomn neigranju i to dok je tamo bio ,a ne sad po novinama izlaziti... J Löw je kritizizarna sto je stalno rotiraorotirao sa novim igracima,Bilica se napada sto nije rotirao... Meni je jedino zao da je Dudu dobio malu minutazu ,ostali su , Kranjcar i Simunic , nebitni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije