Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav gaf

Neupućeni Škoti: Zamijenili Štimca s – Thompsonom!

Thompson Olić Jelavić
Screenshot
03.06.2013.
u 11:34

Škotski mediji naišli su na fotografije reprezentativaca iz Hercegovine dok su se opuštali uz pivo. Zamjeraju Štimcu da je podcijenio njihovu reprezentaciju

Škotski mediji dokopali su se fotografije Ivice Olića i Nikice Jelavića u društvu Marka Perkovića Thompsona, snimljene prije nekoliko večeri za vrijeme hercegovačkih priprema reprezentacije. Ne bi se Škotima smjela zamjeriti tvrdnja kako se Hrvati i ne spremaju tako ozbiljno za njihov dolazak u Maksimir te podsjećanje na Štimčeve izjave kako ih neće olako shvatiti, ali – oni nemaju pojma kako izgleda Igor Štimac.

Naime, škotski Daily Record fotografiju s Jelavićem, Olićem i Thompsonom potpisao je: "Štimac (desno), Olić i Jelavić (lijevo) piju piće". Zamijenili su, naime, popularnog pjevača s hrvatskim izbornikom!

Dodaju kako je Štimac napravio odmak od tradicije i umjesto u Čatež odveo momčad na pripreme u Mostar, gdje su uživali u alkoholnoj noći s lokalnim ljudima u kafiću Hennessy. Napominju da su bili nazočni i "Marko Thompson" i Mate Bulić. "Okruženi kriglama i bocama, očito su se dobro opustili uoči utakmice u petak", napominju u tekstu.

BBC istodobno javlja kako je Škotima otpao najbolji igrač i kapetan Scott Brown, a razlog je nezaliječena ozljeda kuka.

>> Bravo izborniče! Vatreni su opet postali pokret

>> Štimac skratio popis: Otpali Lovren, Tomasov, Maloča...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije