Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRASTIČAN POTEZ

Neočekivani preokret u Madridu: Mourinho odustao od Luke!

'18.06.2012., Gdanjsk, Poljska - Europsko nogometno prvenstvo Euro 2012. Skupina C, Hrvatska - Spanjolska. Luka Modric Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
Foto: 'Slavko Midzor/PIXSELL'
1/3
17.08.2012.
u 19:45

Razlog? Levy je tražio previše i Modrić se vraća u London.

Prema najnovijim informacijama iz Madrida, naprasno je prekinuta sapunica oko prelaska Luke Modrića u Real Madrid, i to s posve neočekivanim ishodom: od transfera (za sada) neće biti ništa!

Naime, prema izvoru bliskome našemu reprezentativcu, transfer je stopirao Jose Mourinho nakon što je Tottenhamov predsjednik Daniel Levy ponovno počeo dizati cijenu, iako su se klubovi navodno već bili usuglasili oko svote od 35 milijuna eura.

Kada je Jose čuo da Levy ima nove prohtjeve, lupio je šakom o stol i rekao – dosta!

Koliko god mu je bilo stalo da Luka dođe u Real, Jose ne dopušta da ga nezajažljivi predsjednik Tottenhama vuče za nos.

Povukao je drastičan potez i vjerojatno jako razočarao Luku koji u Londonu čeka mig da poleti prema Madridu na potpis ugovora.

Istina, prijelazni rok traje do 31. kolovoza i kad su ovakvi veliki poslovi posrijedi, preokreti su uvijek mogući. Ali, prema trenutačnom raspoloženju ljudi u Realu, stvari se ne razvijaju u Modrićevu korist – njegov je san u ovom trenutku “zamrznut na -35” s malim izgledima da se nešto promijeni...

Više informacija pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od subote.

>>>Svjetski mediji potvrdili: Modrićev transfer opet pod znakom pitanja

Komentara 131

Avatar petruserectus
petruserectus
20:56 17.08.2012.

Gledam španjolske portale i AS i MArcu i nigdje to ne piše. Ti si Dasoviću malo jači kad imaš takve veze u Realu. Nitko na svijetu to ne piše samo ti. Opasan si ti.

CA
car099
21:34 17.08.2012.

a jučer je pisalo kako za 2 dana sigurno potpisuje. toliko o ozbiljnosti novinara

Avatar rajon rondo
rajon rondo
20:35 17.08.2012.

lukica klekni na koljena i trazi milost za povratak u ekipu .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije