Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAPINSKE TOPLICE

Natko uspješno operiran, vraća se u ožujku

Ivica Natko (1)
croski.hr
12.12.2012.
u 14:04

Operacija je bila najbolji izbor jer bi inače postojala velika mogućnost ponovnog iskakanja lijevog ramena

Danas ujutro u bolnici Akromion u Krapinskim Toplicama Natka je uspješno operirao dr. Čičak i operacijom mu stabilizirao lijevo rame.

Natko sutra izlazi iz bolnice, a prvih mjesec dana ne smije micati ramenom, no može na kondicijske treninge koji nisu vezani uz micanje ramena (sobni bicikl, trbušnjaci itd.), dok će rehabilitacija i razgibavanje ramena početi sredinom siječnja.

Povratak na snijeg može se očekivati u ožujku sljedeće godine ako rehabilitacija bude išla dobro, a postoji i mogućnost nastupa na nekim utrkama krajem sezone.

Odluka za odlazak na operaciju činila se logičnim i najboljim izborom, jer bi inače postojala velika mogućnost ponovnog iskakanja lijevog ramena, a želja i cilj je da Natko potpuno zdrav i spreman dočeka sljedeću olimpijsku sezonu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar mohito
mohito
23:13 12.12.2012.

da se lova koju skijaski savez trosi na ovog rekreativca dala faku, danas bi imali jednog vrhunskog sportasa i reprezentativca - mislim da niti hrvatsko a niti svjetsko skijanje nece ni primijetit to sta ce zrncic-dim propustit par mjeseci rekreativne skijace...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije