Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zla sudbina

Nakon 10. operacije oka napravit ću oproštajni meč, ali ne s Mirkom

'Prosinac 2012., Zagreb Domagoj Ostojic, splitski borac koji je imao niz operacija na lijevom oku Snimio Drazen Brajdic'
''
26.04.2013.
u 21:00

– Kad su mi skinuli šavove s lica, na lijevom oku pala mi je mrežnica i pukla rožnica te mi je oko praktički iscurilo, a i leća mi je bila jako oštećena – kaže Domagoj.

Višestruki prvak Hrvatske u te-kvon-dou, nekad perspektivni K-1 borac i bivši suvježbač Mirka Filipovića i dalje vodi bitku sa zlom sudbinom. Splićaninu Domagoju Ostojiću (35) sve je krenulo naopako kada je 27. listopada 2012. u borbi protiv Nizozemca Adriansza Marcella primio udarac koljenom u lijevu jagodicu.

– Kad su mi skinuli šavove s lica, na lijevom oku pala mi je mrežnica i pukla rožnica te mi je oko praktički iscurilo, a i leća mi je bila jako oštećena – kaže Domagoj.

Buco kaže da je u posljednjih pet mjeseci imao devet operacija na lijevom oku, a čeka ga još jedna.

– Ova deseta, vađenje silikona iz oka, izvest će se u privatnoj poliklinici jer sam previše puta bio pod općom anestezijom, a navodno su dopuštene dvije godišnje pa su mi pluća poprilično oštećena. S obzirom na to da će to oko biti krhko, liječnici i prijatelji odgovaraju me od nastavka bavljenja kikboksom. Prihvatit ću te savjete, ali uz oproštajne mečeve.

Ostojić se želi oprostiti u dvobojima s najboljim borcima u Hrvatskoj.

– U kikboksu bi to mogli biti Jurković ili Brestovac, a u slobodnoj borbi Maro Perak. Mnogi me sada podcjenjuju jer u posljednjih pet godina nikad nisam bio pravi, skrenuo sam s pravog puta, bio okružen lošim ljudima, no za ovo sam jako motiviran.

S Cro Copom se u oproštajnoj borbi ne želi boriti.

– On je moj prijatelj i ne vidim da će se kod nas tako skoro roditi borac takve kvalitete. Da nije otišao u UFC nakon serije ozljeda i operacija, i tamo bi uzeo pojas. Mirko i Marko Žaja jedini su ljudi iz borilačkog svijeta koji su mi puno pomogli kada sam morao na sve te silne operacije.

Pomogao mu je, kaže, i predsjednik udruge specijalne policije Josip Klemm, čovjek koji je pomogao Ciboni da otkupi Darija Šarića, a pomaže mu i ugledni odvjetnik Anto Nobilo.

– Zahvaljujući Nobilu, koji je nositelj majstorskog pojasa sedmi dan, jedan od trojice u svijetu, dobio sam posao u Te-kvon-do klubu Trogir. To je nekadašnji Mosor, klub osnovan 1968. u trogirskom brodogradilištu koji danas vode predsjednik Pero Maravić i dopredsjednik Frane Kustura. Radim s djecom takozvani te-kvon-do po ITF-u, koji je idealna podloga za kikboks. Svaki klinac kojeg odvojim od ulice bit će moj uspjeh. Znam što je ulica, ona me je umalo uništila. Kad radim s djecom, zaboravim na oko, kraj karijere, probleme kod kuće...

>> Cro Cop ponovno među najboljim kick boksačima svijeta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije