Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stop huliganima

Na utakmici Fenera 41.000 žena i djeca

fenerbahce
21.09.2011.
u 10:13

Zbog huliganskih ispada navijača turski nogometni klub Fenerbahče kažnjen je na neobičan način: ulaz na jučerašnju prvenstvenu utakmicu protiv Manisaspora bio je dopušten samo ženama i djeci mlađoj od 12 godina.

Ipak, na tribinama se, na veliko iznenađenje svih, našla čak 41 tisuća gledatelja.

– Ovaj će mi događaj vječno ostati u sjećanju – rekao je kapetan Fenerbahčea Alex de Souza, dodavši da nije baš uobičajeno vidjeti toliko žena i djece na jednoj nogometnoj utakmici.

S njim se složio i vezni igrač Manisaspora Omer Ajsan:

– Bila je to tako zabavna i ugodna atmosfera – rekao je Ajsan.

Prije utakmice igrači oba kluba bacali su cvijeće u publiku, a valjda prvi put gostujući tim nije izviždan te je pozdravljen pljeskom. Za pregled publike i održavanje reda bile su angažirane samo policajke.

Utakmica je završila s miroljubivih 1:1, tako da sa stadiona nitko nije otišao tužan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije