Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poplava čestitki

Na bronci čestitaju sa svih strana: Vlada RH, Bandić, Štimac...

igor štimac facebook
Igor Štimac/Facebook profil screenshot
26.01.2013.
u 22:18

"Samo prava momčad, koja obiluje karakterom u stanju je vratiti se na ovaj način na pobjednički put... BRAVO HRVATSKA!!!!!!!!", napisao je Štimac na svom facebook profilu.

Hrvatsku rukometnu reprezentaciju za osvojenu brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu čestitke salijeću sa svih strana. Tako su kaubojima lijepe riječi uputili i sa službenog twitter profila Vlade Republike Hrvatske, napisavši:

"Čestitamo rukometaši! Bronca je tu!"

Među čestitarima našao se i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

"- Bravo Kauboji! Brončana medalja koju ste večeras osvojili za Hrvatsku sjaji najvećim sjajem. Čestitam vam na pobjedi nad momčadi Slovenije, na borbenosti, zajedništvu i energiji koje ste uložilu u ovoj i svim drugim utakmicama na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj. Ostavili ste fenomenalan dojam, pokazali vrhunski rukomet i opet, naoružani rukometnim znanjem i  talentom, zračite snagom i  samouvjerenošću. Potvrdili ste još jednom da  vam pripada sami vrh svjetskog rukometa. Hvala vam na tome, na osjećaju ponosa kojeg nam pružate i primjeru za sve one koji trudom i znanjem i odricanjem streme ka vrhu na bilo kojem području - piše u opširnoj Bandićevoj čestitci.

Naravno, aktivan je nakon osvajanja svjetske rukometne bronce bio i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac, koji je preko svog facebook profila poručio:

"Čestitke našim rukometašima na osvajanju bronce!!!!! Samo prava momčad, koja obiluje karakterom u stanju je vratiti se na ovaj način na pobjednički put... BRAVO HRVATSKA!!!!!!!!

Mirna Jukić bodrila je rukometaše i nakon poraza od Danske, a oglasila se i sad, kad naši dečki imaju broncu oko vrata:

"Congrats Croatia!!! Bravo decki!!! Bronze medal at the world championships is pretty awesome!!! Well deserved!!! Keep on rockin'!!!", napisala je plivačica na svom službenom twitter profilu.

>>Vori: 'Nitko nije vjerovao u nas!' Goluža: 'Da je bilo manje ozljeda...'

>>Kauboji razbili i Slovence, Golužin brončani hat-trick!

>>Vori: Sad će mi Škof valjda vratiti 50 eura koje mi duguje

http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/vori-sad-ce-mi-skof-valjda-vratiti-50-eura-koje-mi-duguje-clanak-502566

Komentara 4

OB
-obrisani-
23:06 26.01.2013.

U posljednjih 5 godina Hrvati sa Rudićem osvojili sve što se može, prvaci svijeta, prvaci europe, svjetska liga i olimpijske igre! (NogometAS, 12. avgust 2012 23:10)

Avatar M O L O T O V
M O L O T O V
23:58 26.01.2013.

Od srca čestitke dečkima i neka se ne sekiraju što nisu prvi, pa to je ipak samo šport ! Meni je žao što nisam saznao da su kojim slučajem postali svjetski prvaci bili naši dečki prema važečem zakonu stekli športsku mirovinu za zasluge ???

OB
-obrisani-
22:36 26.01.2013.

Goluža i Bilić (onomad i Kranjčar) napravili su katastrofalne pogrješke jer su u zapećak stavili Balića i Dudua, a to nam se obilo o glavu. Jedini pravi hrvatski izbornik, legendarni Ratko Rudić, to ne bi ni u ludilu napravio. Zatoto su na OI-ju naši vaterpolisti bili nenadmašivi od prvoga do zadnjega kola!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije