Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kauboji slave broncu

Vori: Sad će mi Škof valjda vratiti 50 eura koje mi duguje

'06.08.2012., Engleska, London - Ljetne Olimpijske igre London 2012. Rukomet, muski, Spanjolska - Hrvatska. Igor Vori. Photo: Igor Kralj/PIXSELL '
Igor Kralj/Pixsell
26.01.2013.
u 22:50

- Ponosan sam na sve moje suigrače. Jedino nisam ponosan što sam od nekih stariji 14 godina - našalio se kapetan hrvatske reprezentacije.

Luka Stepančić, Filip Ivić, Lovro Šprem i Stipe Mandalinić osvojili su svoje prve seniorske medalje.

- Nadam se da ću na kraju sakupiti više medalja od brata Gorana - rekao je Lovro.

Ako nastavimo ovim tempom sigurno hoće. Goran ima četiri, ali dvije zlatne (Portugal i Atena).

- Teško mi je uopće nešto suvislo sada reći. Još sam pod dojmom. Trebalo je brzo zaboraviti Dance i koncentrirati se na Slovence. U prvom poluvremenu malo smo ispitivali njihovu snagu, a onda smo u drugom ubacili u brzinu više. Ništa, idemo proslaviti medalju - rekao je Luka Stepančić.

Ivan Ninčević nije trebao biti tu, ali...

- Nazvao me izbornik u ponoć i rekao da dođem jer se Štrlek ozlijedio. Već ujutro bio sam u Zaragozi. Na kraju ni kriv ni dužan osvojim medalju. Šalu na stranu, mislim da sam dao svoj doprinos u osvajanju bronce - rekao je Ivan Ninčević.

Zlatko Horvat ostao je bez dresa. Bacio ga je među naše navijače.

- Ponovno smo odlično igrali obranu i trčali kontru. Istrčali smo devet kontri i samo smo jednu promašili. Dobro smo proučili kako Slovenci igraju u napadu i sto posto smo ih pročitali! A kako je samo Domagoj odigrao! Svaka mu čast - istaknuo je Horvat.

Igor Vori, kapetan reprezentacije, sa smješkom je došao do novinara.

- Tri medalje u nepunoj godini. Triput smo pokazali karakter pobjeđujući u utakmicama za treće mjesto. Ponosan sam na sve moje suigrače. Jedino nisam ponosan što sam od nekih stariji 14 godina. Šalim se, oduševili su me ovi mladi igrači i uvjeren sam da će jednog dana osvojiti i najsjajnije odličje. Slovenci? Izgubili su utakmicu kada su sa igračem više primili tri pogotka iz kontre. Nadam se da će mi Škof sada vratiti onih 50 eura koje mi duguje već dvije godine - rekao je Vori.

Gorazd Škof, nekadašnji vratar CO Zagreba, nije ulazio u igru. Ali se zato dobro našalio.

- Hrvatska je dobra. Ima lijepo more i lijepe pjesme.

I dok se Škof malo šalio, Ivan Čupić prošao je sa velikom boli, držeći se za rame.

- Dobio je jaki udarac, ali sam čuo da je rekao da je sve u redu - istaknuo je Jakov Gojun.

No, nije to baš dobro izgledalo. Oko njega su odmah skočili liječnici i fizioterapeuti. Možda su mu čak morali namještati rame koje je izgledalo kao da je iskočilo.

- Znate kada sam izašao iz kreveta? Popodne, dobio sam infuziju i eto odigrao jednu dobru utakmicu - istaknuo je Duvnjak.

Da dobru, odličnu...

>>Kauboji razbili i Slovence, Golužin brončani hat-trick!

>>Vori: \'Nitko nije vjerovao u nas!\' Goluža: \'Da je bilo manje ozljeda...\'

>>Na bronci čestitaju sa svih strana: Vlada RH, Bandić, Štimac...

Komentara 2

DU
Deleted user
23:53 26.01.2013.

a moš si mislit kak će ti slovenac vratit pare... pitaj štediše ljubljanske banke...

DU
Deleted user
22:55 26.01.2013.

bravo,bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije