Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAHVALIO GA

Moratti: Kovačić je sjajan, pokazao je zrelost

Mateo Kovačić (1)
inter.it
15.03.2013.
u 08:31

Inter sinoć nije uspio napraviti čudo iako je bio blizu.Talijani su protiv Tottehama u uzvratu osmine finala Europske lige protiv Tottenhama nadoknadili 3:0 iz prve utakmice, ali je nakon produžetaka završilo 4:1 i Inter se oprostio.

Sjajnu utakmicu odigrao je Mateo Kovačić. Odlično je razigravao, imao nekoliko atraktivnih poteza, oduzeo bezbroj lopti, a u 78. minuti zamijenjen je zbog grčeva. Nagrađen je ovacijama. Pohvalio ga je i predsjednik Massimo Moratti.

- Kovačić je sjajan, pokazao je zrelost i ima odličan pregled igre. Moramo ulagati u mlade igrače poput njega jer je to ključno za uspjeh - rekao je prvi čovjek Intera.

Moratti nije bio previše nezadovoljan nakon ispadanja.

- Ponosan sam na ovu momčad i mogu joj samo čestiti. S ponosom su istrčali na teren i dali sve od sebe. Vidjeli smo da možemo računati na neke mladiće - kaže Moratii.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije