Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi trofej s realom

Modrić: Bio sam nervozan, ali sam se opustio čim sam dotaknuo loptu

Luka Modrić (1)
AFP
30.08.2012.
u 09:33

– Sretan sam što sam doprinio trofeju Real Madrida. Odličan je osjećaj biti u ekipi. Sve je odlično otkad sam stigao

Luka Modrić prštao je od sreće nakon što je sa svojom novom momčadi osvojio prvi trofej. Nakon utakmice svoje je impresije podijelio sa španjolskim novinarima.

– Sretan sam što sam doprinio trofeju Real Madrida. Odličan je osjećaj biti u ekipi. Sve je odlično otkad sam stigao. Biti dio ove ekipe i debitirati protiv Barcelone nezamislivo je, a mi moramo biti ponosni na način na koji smo igrali.

Onda se osvrnuo na svoju igru.

– Bio sam nervozan kada sam ulazio, ali sam se opustio čim sam dotaknuo loptu. Mourinho mi je dao upute prije ulaska u igru, ali nije rekao mnogo. Mourinho je velik trener velikog kluba. Nastavit ću napredovati i raditi na sebi. Nogomet je ovdje možda tehnički zahtjevniji, ali prva mi je utakmica i teško mi je reći. Želio bih se zahvaliti navijačima koji su me lijepo dočekali i pružili mi veliku podršku – zaključio je Modrić.

>>Modrić debitirao protiv Barcelone i osvojio prvi trofej u Realu!

>> Cesar Sanchez: Modrić će biti veliko pojačanje, vidjet ćete!

>> Cristiano Ronaldo: Modrić je bio dobar i bit će nam od koristi

Ključne riječi

Komentara 18

FI
fila
10:00 30.08.2012.

bravo Luka

JA
jako77
10:20 30.08.2012.

bravo Majstore! - vjerujem u Tebe! samo naprijed. dobri Bog Te blagoslovio!

AN
Android
09:57 30.08.2012.

Sretno Luka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije