Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI DOJMOVI

Predsjednik Reala Perez: Oduševljeni smo Lukinim dolaskom

Modrić Marca Srbin
Foto: Marca
1/3
27.08.2012.
u 09:23

− Iako nam nije drago što se moramo rastati s Lukom, sretni smo što ide u Real Madrid, klub s kojim ćemo ubuduće surađivati − rekao je Levy

Luki Modriću danas je najsretniji dan u životu! Kad u 11 sati sleti na madridski vojni aerodrom, vjerojatno će tražiti nekoga da ga uštipne da se uvjeri da ne sanja i da je zaista došao postati članom Reala.

Termin slijetanja zrakoplova s Modrićem najavljuje Punto Pelota, sportska emisija televizije Intereconomia, a prenosi sportski dnevnik AS. Tvrde kako su ugovori pripremljeni u nedjelju kasno navečer. Da je sve konačno gotovo, kako je ekskluzivno donio Večernji list u broju od ponedjeljka, potvrđuje i priopćenje na službenim stranicama Tottenhama u kojem stoji kako su sve dogovorili s Realom uz izjave Daniela Levyja i Florentina Pereza.

Perez i Levy i ubuduće će surađivati

− Luka je bio sjajan igrač za nas i iako nam nije drago što se moramo rastati, sretni smo što ide u Real Madrid, klub s kojim sada unaprijed gledamo na dugo i učinkovito partnerstvo − rekao je predsjednik Tottenhama Levy.

− Snažna veza između naša dva kluba rezultirala je ''cementiranjem'' dugotrajnog partnerstva i uspješnog transfera Luke Modrića. Oduševljeni smo što Luka dolazi i veselimo se bliskoj suradnji s Tottenhamom u godinama koje slijede − rekao je predsjednik Reala Perez.

Španjolci pišu kako će Luka doći u pratnji dvaju rođaka, obaviti liječnički pregled te rano poslijepodne konačno potpisati ugovor.

Marcin kiks

Marca je na svojoj internetskoj stranici napravila čudan kiks. Nakon mjeseci pisanja o dolasku hrvatskog nogometaša u redove Reala, na dan kad će konačno doći nazvali su ga Srbinom. Tako barem piše u drugoj rečenici njihova teksta, dok su u nadnaslovu točno napisali da je Hrvat. Valjda su i tamošnji novinari pomalo zbunjeni od ove transferske trakavice...

>> Luku čeka uživanje u elitnoj četvrti, strogo čuvanoj La Finci

>> Luka od danas u Realu, postaje najplaćeniji Hrvat u povijesti!

>> Prosinečki Luki: U Realu traže i priznaju samo spektakl

Ključne riječi

Komentara 28

19
-1-9-1-1-
09:44 27.08.2012.

A kako to sad? Jucer ste pisali da je sve dogovoreno i da je vec na putu za madrid???

IS
istima
09:44 27.08.2012.

Smijurija Neka pati koga smeta!

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
10:19 27.08.2012.

Nista cudno ima ih mnogo sto neznaju sto su.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije