Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvojeva ispovijest

Milić: Sretan sam što nisam više u Prvoj HNL

Hrvoje Milić (1)
Duško Marušić/Pixsell
15.07.2013.
u 21:12

– Vidim da se digla prašina zbog toga, da je to postala top-tema. Međutim, ja to više ne bih poticao. Riješit ću sam što imam, neću preko novina ni u koga upirati prstom.

Ucjenjivali su me u Puli. Napravili su neviđeni pritisak jer nisam želio pristati na njihove uvjete. Nisam želio u Dinamo, a čak su me jednog dana stavili u auto i odvezli na razgovor sa Zdravkom Mamićem u Zagreb. Ostali su mi dužni, odšteta je bila puno veća od 350 tisuća eura, a gdje će ostali novac završiti? U čijim džepovima? Priča je to braniča Hrvoja Milića (24) koja se pojavila u našim medijima.

Priča je digla prašinu

Je li to zaista istina, funkcioniraju li tako stvari u našem nogometu?

– Neke stvari su istinite, a neke su dodane na moju priču – kaže nam Milić te staje na loptu.

– Vidim da se digla prašina zbog toga, da je to postala top-tema. Međutim, ja to više ne bih poticao. Riješit ću sam što imam, neću preko novina ni u koga upirati prstom.

Želio je otići u inozemstvo. Uspio je, odnedavno je igrač Rostova.

– Tražio sam najbolju moguću opciju, a ispalo je da je to za mene upravo ruski Rostov. Dočekali su me prekrasno, Stipe Pletikosa je kapetan, pomaže mi mnogo. Klub je vrhunski, odigrali smo i prvu utakmicu, rezultatski smo preokrenuli susret s Terekom iz Groznog i pobijedili 2:1. Nisam igrao jer sam tek dva tjedna s momčadi, no uskoro ću biti spreman. Uvjeren sam da sam dobro postupio!

Postao reprezentativac

Međutim, Milić će se morati priviknuti na to da će živjeti u – zraku. Ruska liga igra se sve do Vladivostoka...

– Upravo sam to dečke prvo i pitao, ali smirili su me kad su mi rekli da najduži let traje nešto manje od pet sati. Letimo privatnim avionom, osim do Moskve u koju idemo redovnim letom.

Počeli ste igrati i za reprezentaciju, pozvani ste za utakmice sa Škotskom i Portugalom, koliko vam to znači?

– Dobio sam izbornikovo povjerenje, i upravo zbog toga ne bih kojekakvim pričama privlačio pozornost. Osim, naravno, igrama na travnjaku – zaključuje Milić.

>>Portugal pobijedio golom Ronalda, debitirali Bubnjić, Halilović i Milić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije