Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMA NEMA

Milan odgovorio Barci: Travnjak vam nije smetao kad ste trenirali

Barcelona - Milan
REUTERS
29.03.2012.
u 22:16

Ranije se i Arsenal žalio na kvalitetu travnjaka na San Siru, no u Milanu smatraju da je s njime sve u redu

Na Barcelonine kritike na iznimno loše stanje travnjaka na San Siru iz Milana su promptno odgovorili. Podsjetimo, trener katalonske momčadi Pep Guardiola te sami igrači požalili su se kako im je mekan i neravan travnjak otežavao pas-igru.

Talijani su na to naveli dvije stvari koje imaju za reći:

''1. Zalijevanje travnjaka koje je bilo dogovoreno za to jutro, i kako stoji u propisima Uefe, nije obavljeno zbog velike količine vlage na terenu.

2. Stanje travnjaka, na kojem je Barcelona trenirala i u utorak navečer, pomno je pregledano i odobreno od sudaca i Uefinih delagata.''

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije