Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovila Peking

Marija Iveković Meštrović deveta u finalu bacanja diska

marija iveković meštrović
Boris Ščitar/Pixsell
01.09.2012.
u 15:15

Naša je atletičarka u finalu bacila disk na udaljenost 33,77 metara, dva metra dalje nego prije četiri godine u Pekingu.

Hrvatska atletičarka Marija Iveković Meštrović osvojila je deveto mjesto na Paraolimpijskim igrama u Londonu. Prošlogodišnja svjetska prvakinja bacila je disk 33.77 metara, skoro sedam metara kraće od rezultata koji joj je donio svjetsko zlato, što joj nije bilo dovoljno za ulazak u finalnu seriju, među osam najboljih.

Na koncu je s hicem od 40.13 metara slavila Kineskinja Liangmin Zhang, bacačica koja je Mariji gledala u leđa (bila je druga) na Svjetskom prvenstvu na Novom Zelandu 2011. godine.

Po najavljenom rasporedu svestrana Slavonka bi u utorak trebala nastupiti u bacanju kugle, u disciplini u kojoj je na SP-u bila lani četvrta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije