Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUTI NA SUCA

Marca: Bayernu nije trebalo priznati čak tri gola!

Barcelona Bayern
Marca.com
23.04.2013.
u 23:27

Nakon utakmice će se puno pričati o mađarskom sucu Viktoru Kassaiju koji je dijelio pravdu u Münchenu.

Bayern je s 4:0 razbio Barcelonu u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka i širom otvorio vrata finala. No, nakon utakmice će se puno pričati o mađarskom sucu Viktoru Kassaiju koji je dijelio pravdu u Münchenu.

>> Veličanstveni Bayern zabio četiri komada Barceloni!

Najpopularniji španjolski sportski dnevnik Marca tvrdi da Bayernu nisu trebala biti priznata čak tri pogotka. u tome im je pomogao bivši sudac Andujar Oliver koji za Marcu analizira takve situacije.

Prvu spornu situaciju pronašli su kod prvog gola kad je Dante s obje ruke uhvatio Alabu i nadskočio ga.

Smatraju i da je pogodak Gomeza za 2:0 trebao biti poništen jer je napadač Bayerna bio u zaleđu nakon što mu je Müller spustio glavom loptu.

I za treći pogodak Bayerna Marca smatra da nije bio regularan. Napominje se da je Müller blokirao Albu zbog čega je Robben zabio gol. Sve tri situacije možete vidjeti na fotografiji koju prenosimo.

No, treba napomenuti i da su se igrači Bayerna dva puta žalili na igranje rukom igrača Barcelone u šesnaestercu na što je sudac ostao nijem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije