Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deložacija Nije plaćao najam pa ga izbacili

Maratonac Ukić otrčao posljednji put

Deložacija
Nino Strmotić/Pixsell
25.11.2009.
u 19:20

Nada SSM je korisnik prostora na Žnjanu te su nakon trogodišnje sudske borbe ponovno ušli u posjed.

Kako to u nas obično biva, tri je godine splitski Bejzbol klub Nada SSM vodio bitku po sudovima s nesavjesnim najmoprimcem Numanom Ukićem, nekadašnjim atletičarom dugoprugašem. Klub je prostorije na Žnjanu, koje je od Grada dobio na korištenje, iznajmio Ukiću, no ovaj nije poštivao ugovor, ni kune nije platio.

Tri godina trajao spor

Tužili su ga bejzbolaši, vodili pravne bitke na prvostupanjskom i drugostupanjskom sudu, po pravomoćnosti dobili rješenje na temelju kojeg je Ukić jučer deložiran.

Tako je raditi prestao njegov ugostiteljski objekt Tina, van su izneseni stolovi i stolice, pećice i druga ugostiteljska oprema. Neće više unutra biti "ića i pića", proslava vjenčanja i pričesti koje je Ukić organizirao.

Neće se više na Ukića žaliti ni balotaši. Pojadali su se oni novinarima, ima od toga godina dana, da im je Numan Ukić raskopao terene jer više ne piju nakon balotanja kod njega! Bojali su se tada imeknom i prezimenom stati iza svojih tvrdnji, tvrdili da se plaše Ukića, no on jučer, tijekom deložacije, nije radio nikakve probleme.

Mirno je čovjek gledao kako mu inventar iznose iz objekta, valjda i sam shvaća da je u krivu, iako tvrdi da se neće pomiriti s ovakvim raspletom situacije.

A njegova deložacija razveselila je zato drugu stranu, bejzoblaže Nade SSM, koji će tako opet ući u svoje klupske prostorije koje im je Split na korištenje dao još 1986. godine.

Bejzbolaši sretni

– Drago nam je što smo napokon ušli u posjed naših prostorija – kratko nam je kazao tajnik Nade Sergije Vujnović, koji nam nije želio otkriti koliko im je Numan Ukić ostao dužan.

Tako su bejzbolaši pobijedili u ovoj bitki. A u onoj za Stari plac ipak imaju opasnije takmace koji su bacili oko na tu jako vrijednu nekretninu u središtu Splita.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije