Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kapetan u nemilosti

Mamić: Želio sam vratiti Leku, ali moram poštovati odluku trenera

\'14.09.2011., stadion u Maksimiru, Zagreb - 1. kolo UEFA Lige prvaka, nogometna utakmica GNK Dinamo - Real Madrid.  Jerko Leko, Cristiano Ronaldo Photo: Marko Lukunic/PIXSELL\'
Marko Lukunic/PIXSELL
03.09.2012.
u 08:58

– Sreli smo se i porazgovarali. No, to pitanje njihova statusa tek treba riješiti.

Jerko Leko i Nikola Pokrivač neće se vratiti u prvu momčad Dinama. Obavljeni su razgovori s čelnicima i pomoći nema, Čačić je tvrd i ni Mamiću nije popustio u želji da vrati Leku u momčad.

Prvo je s Lekom razgovarao predsjednik Dinama Mirko Barišić.

– Sreli smo se i porazgovarali. No, to pitanje njihova statusa tek treba riješiti. Znate, moramo poštovati autonomiju trenera koji je ostvario naše ciljeve, njegove metode dale su rezultat koji smo tražili.

Kako vi vidite rasplet?

– Zasad ne mogu o tome govoriti, Leko i Pokrivač su igrači pod ugovorom. A možda se nađe nekakav sretni modus vivendi što bi bilo najbolje. No, stav našeg trenera je jasan – zaključio je Barišić i kazao da će status Leke i Pokrivača rješavati sportski sektor, dakle Zdravko i Zoran Mamić.

I Zdravko je razgovarao s trenerom Čačićem, razgovarao je i s Jerkom Lekom, no sretnog modus vivendija koji je poželio predsjednik Barišić očito nema.

– Trener Čačić ostao je čvrst, razgovarao sam s njim, iznio mi je svoje argumente za udaljavanje Leke i Pokrivača iz momčadi i ja ih moram prihvatiti – kazao je Zdravko Mamić.

A što je još rekao Zdravko Mamić te što je čelnicima kluba rekao Jerko Leko, pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista!

 

Ključne riječi

Komentara 27

Avatar Buljko
Buljko
09:32 03.09.2012.

"ali moram poštivati odluku trenera." Hahahah dobra, dobra..

DU
Deleted user
09:53 03.09.2012.

Da , malo je smiješno čuti da Mamić ne može promijeniti Čačićevu odluku , prije će biti da je ovo njihov zajednički igrokaz da se riješe dvojice koji imaju velike ugovore a može se bez njih . Tako je bilo isto sa Šokotom i Balabanom.

ED
europski dinamo
09:19 03.09.2012.

Ne možete se tako lako riješiti pravog dinamovca koji igra pošteno za klub. Na svakoj sam utakmici i vidim da Leko igra svaku utakmicu 100%. Čovjek se želi ispričati i ne vidim problem da ga se vrati u kadar. Čačić si gradi autoritet i pretjeruje. Sramotno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije