Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SUBOTU DERBI

Maloča: Dinamo nikada nije bio jači, idemo na pobjedu

Maloča i Tudor
Goran Stanzl/PIXSELL
11.09.2013.
u 11:36

- Kouassi nam je nedostajao, sad se vraća, s njim smo drugačija momčad. A što se tiče igrača odluke, volio bih da Milović zabije gol - kaže Maloča.

Dok traju poljudske dvorske borbe, momčad se pokušava okrenuti derbiju u kojem Hajduk u subotu dočekuje Dinamo. Kapetan bijelih Mario Maloča zadovoljan je stanjem u momčadi.

– Svi bismo voljeli pobijediti, ali Dinamo je favorit. Treba biti realan, Dinamo nikad nije bio jači, bit će to teška utakmica, ali ne predajemo se, želimo tri boda – kazao je Maloča.

Dinamo stiže s jakim napadačkim adutima, novi trener Branko Ivanković ima slatke brige koga poslati na travnjak.

– Imaju odlične napadače, Beqiraj je zabio tri gola u tri utakmice, za mene su Sammir i Čop najbolji igrači Dinama. Čop je najbolji napadač lige – rekao je Maloča.

Ni Hajduk nije bez tih aduta. Jean Kouassi polako ulazi u formu.

– Kouassi nam je nedostajao, sad se vraća, s njim smo drugačija momčad. A što se tiče igrača odluke, volio bih da Milović zabije gol – kaže Maloča.

Predstavit će se i novi igrači Iluridze i Bukva.

– Iluridze je bio ozlijeđen, najbolje smo ga upoznali kada smo igrali protiv Dila Gorija. Bit će veliko pojačanje. A na Bukvi se vidi da će nam dati dodatnu dimenziju – govori Maloča.

Veliki je interes za utakmicu, kapetan se nada punom stadionu.

– Ne treba to ni govoriti, uvjeren sam da će stadion biti ispunjen i da ćemo imati podršku od prve do zadnje minute – rekao je Maloča, koji je prije nekoliko dana produžio ugovor s Hajdukom do 2015. godine.

– Nije mi to bilo opterećenje, kako nisam otišao u ovom prijelaznom roku, to je bilo logično za očekivati – zaključio je Maloča.

>> Ivanković otvorio trening uoči puta na derbi s Hajdukom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije