Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA NAVIJAČE

Ivanković otvorio trening uoči puta na derbi s Hajdukom

Branko Ivanković (1)
Slavko Midžor/Pixsell
10.09.2013.
u 22:00

U četvrtak bi konačno svi trebali biti na okupu pa su u Maksimiru odlučili otvoriti poslijepodnevni trening (18 sati) kako bi oni koji žele mogli vidjeti novog/starog trenera s plavom momčadi

Malo je koristi imao Dinamo od žurnog imenovanja novog trenera. Plavi su, naime, željeli brzo naći nasljednika Kruni Jurčiću, kako bi novi trener za vrijeme reprezentativne stanke imao vremena upoznati i uigrati momčad za derbi s Hajdukom i prvo kolo Europske lige s Černomorecom. No, Branko Ivanković je sva ta uigravanja prošao bez najboljih igrača jer je čak deset reprezentativaca plavih otišlo na razne akcije.

U četvrtak bi konačno svi trebali biti na okupu pa su u Maksimiru odlučili otvoriti poslijepodnevni trening (18 sati) kako bi oni koji žele mogli vidjeti novog/starog trenera s plavom momčadi. I to na obnovljenom igralištu Hitrec - Kacijan.

Taj je mali stadion trebao biti domaćin juniorima Dinama u njihovoj ligi prvaka, ali kako je prva momčad uprskala stvar i nije ušla u Ligu prvaka, nisu ušli ni juniori. Plavi u subotu igraju u Splitu, a u četvrtak s Ukrajincima.

>> Zoran Mamić primljen u društvo Rosella, Gazidisa, Gandinija...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije