Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDESAN PREOKRET

Klopp: Skoro sam doživio srčani udar

jurgen klopp
NPH/Pixsell
10.04.2013.
u 00:19

- Još ne mogu vjerovati. Ovo je najluđi trenutak u mojoj karijeri. Ovo je nešto posebno za nas i navijače. Za nas je ovo poput filma iz Hollywooda. Nadam se da će biti sa sretnim završetkom - rekao je branič Neven Subotić.

Nevjerojatan preokret režirala je Borussia Dortmund u četvrtfinalu Lige prvaka. Nijemci su protiv Malage jednom nogom bili na izlaznim vratima, ali su pogocima u sudačkoj nadoknadi okrenuli utakmicu i s 3:2 otišli dalje.

>>> Borussia prošla u polufinale s dva gola u sudačkoj nadoknadi!

- Još ne mogu vjerovati. Ovo je najluđi trenutak u mojoj karijeri. Ovo je nešto posebno za nas i navijače. Za nas je ovo poput filma iz Hollywooda. Nadam se da će biti sa sretnim završetkom - rekao je branič Neven Subotić.

Jurgen Klopp, trener Borussije je također bio u šoku.

- Svi na klupi smo umalo doživjeli srčani udar kad smo zabili pobjednički gol. Osjećaj je bio sličan onom kad smo lani osvojili prvenstvo.

U momčadi Malage će se još dugo oporavljati od šoka.

- Još nam nije jasno što se dogodilo. Bili smo četiri minute udaljeni od polufinala. Sve smo imali u rukama. Ovo je ogromno razočaranje. Znam da su navijači shrvani kao i mi, ali nadam se da nas razumiju.

Trener Malage Manuel Pellegrini naglasio je Santanin gol nije bio regularan.

- Borussijini pobjednički gol postignut je iz zaleđa. Mi smo stali nakon 2:1. Jako su nas stisnuli u završnici - rekao je Pellegrini.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije