Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOR - MAL 3:2

Borussia prošla u polufinale s dva gola u sudačkoj nadoknadi!

Borussia
nph / Kurth/NordPhoto/PIXSELL
09.04.2013.
u 22:47

Borussia je izborila polufinale Lige prvaka nakon što je Malagi zabila dva gola u sudačkoj nadoknadi!

Kakva utakmica na Westfalenu... Borussia je protiv Malage do 82. minute bila u nokautu, ali je u nevjerojatnom preokretu u posljednjim minutama zabila dva gola i s 3:2 prošla u polufinale Lige prvaka.

>>> Mourinho Modrića za izvedbu u Istanbulu zagrlio i poljubio

Kad je Eliseu osam minuta prije kraja postigao pogodak, činilo se da je sve gotovo i da Malaga, debitant u Ligi prvaka ide dalje. No, Nijemci su po tko zna koji put pokazali da se ne predaju.

Prvo je Reus u 90. izjednačio na 2:2 što Borussiji nakon 0:0 u prvoj utakmici nije bilo dovoljno za prolazak. I onda, u trećoj minuti nadoknade nakon gužve pred vratima Malage, Santana jedan odbijanac posprema u mrežu, a Borussiju vodi među četiri najbolja kluba Starog kontinenta.

Malaga je danas dva puta vodila, a iako joj je remi bio dovoljan za prolazak, uspjela je sve prokockati. Ipak se to momčadima koje žele biti u europskom vrhu ne bi smjelo događati. Borussiji je ovo prvo polufinale nakon slavne 1997. kada su u finalu Lige prvaka svladali Juventus.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije