Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ JE NJIHOV IGRAČ

Kinezi poludjeli zbog Drogbe: Šaljemo slučaj na Fifu!

'Didier Drogba of Chelsea celebrate after his team's Champions League final soccer match against Bayern Munich at the Allianz Arena in Munich, May 19, 2012. REUTERS/Dylan Martinez (GERMANY  - Tags: S
Reuters/Pixsell
30.01.2013.
u 12:10

"Drogba je i dalje naš igrač, moramo zaštiti vlastite interese", poručili su iz Shanghaija

Na vijest kako je Didier Drogba prešao u Galatasaray u Shangai Shenui dobili su sijede. Naime, 34-godišnji napadač s njima je prošlog ljeta potpisao dvoipolgodišnji ugovor, a po svemu sudeći, nije ga raskinuo prije nego što su ga u Istanbulu predstavili kao pojačanje.

\"Šokirani smo ovim vijestima. Drogba je i dalje naš nogometaš i zato ćemo ovaj slučaj proslijediti Fifi. Moramo zaštiti vlastite interese jer smo u ovom slučaju prevareni\", poručili su iz Shangaija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije