Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki obračun

Kad će remi? Milan i Inter u zadnjih 18 derbija imaju po devet pobjeda

'Inter Milan\'s Croatian forward Marko Livaja (R) celebrates with Argentinian midfielder Esteban Matias Cambiasso after scoring a goal during an UEFA Europa League football match between Inter Mialn a
'GIUSEPPE CACACE'
07.10.2012.
u 10:41

Dario Šimić posljednji je Hrvat s minutažom u velikom derbiju. Bilo je to 11. prosinca 2005. godine kada je Inter kao domaćin slavio 3:2

Odavno Milan nije tako loše stajao na ljestvici uoči gradskog derbija s Interom (20.45, Arenasport 3) - nakon šest kola nalazi se na 11. mestu, sa samo dvije pobjede, jednim neodučenim i čak tri poraza.

- U derbi ulazimo s puno samopouzdanja nakon velike pobjede nad Zenitom. Ona je prekretnica za nas i sada ostavljamo krizno razdoblje iza sebe - rekao je trener Milana Massimilliano Allegri.

Inter je trenutačno na trećem mjestu, s četiri boda manje od Juventusa i Napolija. Trener Stramaccioni odmarao je pola momčadi u Europskoj ligi protiv Neftčija, pa je čak i Marko Livaja odigrao svih 90 minuta. Možda zbog dobre igre i postignutoga pogotka bivši hajdukovac bude u konkurenciji i za veliki derbi?! Inače, ove sezone u Seriji A odigrao je ukupno samo 13 minuta u utakmicama protiv Pescare i Siene.

Dario Šimić posljednji je Hrvat s minutažom u velikom derbiju. Bilo je to 11. prosinca 2005. godine kada je Inter kao domaćin slavio 3:2 pod vodstvom Roberta Mancinija. U posljednjih 18 derbija della Madoninna nije bilo neodlučenoga ishoda, a Milan i Inter imaju po devet pobjeda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije