Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODAHNULI

Jovanović: Srbi su nam čestitali i 
na pobjedi i na sjajnoj organizaciji

'22.03.2013., stadion u Maksimiru, Zagreb - Kvalifikacijska nogometna utakmica za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu, skupina A, Hrvatska - Srbija. Jasna Omejec, Petar Skansi, Zeljko Jovanovic, Tomisl
Sanjin Strukic/PIXSELL
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
23.03.2013.
u 10:20

- Znam kako je dečkima bilo teško igrati u utakmici ovakvog pritiska, a Olić me ostavio bez riječi - rekao je izbornik mladih Niko Kovač

Vrhuška hrvatskog nogometa i države s velikim se olakšanjem spuštala iz udobnih sjedala maksimirske svečane lože. Važna pobjeda je izborena, a uz to se nismo kompromitirali pred Uefom i osramotili pred svijetom. Upalili su silni apeli za korektno navijanje...

- Atmosfera je bila prekrasna, navijanje sportsko, a pokoji izgred ne smijemo zamjeriti ljudima jer je ipak bio prevelik naboj. Utakmica možda nije bila toliko lijepa, ljepše je bilo kako je Štimac napravio pravi pristup. A Zagreb je, nakon dolaska Usaina Bolta, dokazao da je grad za organizaciju najvećih događaja - sijao je zadovoljstvo gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Jedinu zamjerku na atmosferu imao je resorni ministar Željko Jovanović.

- Bila je dobra, iako nije bila savršena. No, u odnosu na prethodne utakmice publika je položila ispit. Neki povici nisu bili primjereni, oni nikomu ne koriste i nadam se da ih ubuduće neće biti. Unatoč tome srpski ambasador u Hrvatskoj Ćurković čestitao nam je na sjajnoj organizaciji i pobjedi.

Dobre ocjene gostiju potvrdio je i dopredsjednik HNS-a Damir Vrbanović.

- Zaista smo se trudili da bude dostojanstveno i dobili smo puno komplimenata od protivnika za besprijekorno domaćinstvo.

Među uglednim gostima u Maksimiru bio je i Gregory Sertić koji je došao po dokumente i može igrati za Hrvatsku, zatim Ivo Gregurević, ministri Fred Matić i Ivan Vrdoljak...

>> Predsjednik FSS-a: Bio sam u Zagrebu i 1999., razlika je ogromna

>> Modrić: Pobijedili smo u dvije utakmice, protiv Srbije i protiv nervoze

>> Vukašinović: Igrali su ko pi...ce, a onda im je trener kriv!

Ključne riječi

Komentara 7

AL
Alkana
11:12 23.03.2013.

A Jovanović je kao savršen? Uh, Sramotno je da baš on a i novinari stalno ponavljaju one sitne greške, tako da na kraju izgleda da je bilo jaaaako puno onih koji su neprimjereno uzvikivali. A i ti koji su neprimjereno uzvikivali vjerojatno su bili provokatori. Nek ih jednom privedu da vidimo tko su.

DR
drugTitoforever
12:42 23.03.2013.

Lijepo je bjezati od stvarnosti, ali euforija se brzo splasnila jer je napuhana na jeftinoj podlogi. Jovanovic je bolji politicar nego poznavalac nogometa.

OB
-obrisani-
12:04 23.03.2013.

Jovanović: Srbi su nam čestitali i 
na pobjedi i na sjajnoj organizaciji **************** A kakve veze ima ovaj Jovanović sa pobjedom i organizacijom? Dobro da još uvijek imamo hrvatski nogomet unatoč njegovom i Skansijevoj trudu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije