Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crni rekordi:

Janica imala 12, a Ivica već 10 operacija!

Ivica i Janica Kostelić
Reuters
14.02.2012.
u 09:14

Stariji brat Kostelić osvojio je pet Kristalnih globusa, četiri mala i jedan veliki, a sestra Janica tri velika i sedam malih

Nije me frka sljedeće operacije, to je kao servis na autu poslije određene kilometraže, tako nam je nakon posljednje operacije koljena, lani u travnju, objašnjavao Ivica. Još se tada i našalio:

– Deset općih anestezija je iza mene, devet operacija koljena i jednom sam vadio šarafe. Opća anestezija je dosta ugodna stvar. Šalim se, frka je samo hoćeš li se probuditi – kazao je Kostelić, a što je drugo i mogao, nego šaliti se... Istu operaciju imao je i 2009. godine, također nakon superkombinacije u Val d'Isereu zbog čega je propustio SP.

– Zbog višegodišnjeg opterećenja došlo je do novog oštećenja meniskusa. A zašto u pravilu strada desno koljeno? Čim nastane jedna ozljeda, kao što je bila ona u siječnju 1998. godine kada mu je operirao prednji križni ligament, koljeno ostaje bez stabilnosti koju ima zdravo koljeno – objašnjava dr. Igor Borić, koji je dijagnosticirao Ivičinu ozljedu.

Može li to na Ivicu utjecati i za 10, 15 godina?

– Ako će imati i dalje jake mišiće nakon karijere, a neće imati neke prevelike napore, tijelo će normalno funkcionirati i dalje – dodaje dr. Nataša Desnica.

Janica Kostelić išla je čak 12 puta pod nož (koljena, slijepo crijevo, štitnjača...), Ivica je trenutačno na devetoj operaciji koljena. Kristalne globuse skupo plaćaju.

Komentara 3

SE
serđo
09:23 14.02.2012.

nataša desnica...

JO
jolly
09:34 14.02.2012.

Koji glupi naslov! Ako se uzme da je Ivica stariji i da Janica već 5 godina ne skija, logično bi bilo napisati : tek 10 operacija (uspoređujući s Janičinih 12). Da li itko u redakiji pročita te tekstove prije objave?

PI
piranha
10:34 14.02.2012.

Tata Kostelić je bolestan čovjek.Upropastio je i uništio zdravlje djece sve zbog svoje slave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije