Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIATLON, SVJETSKI KUP

Jakov Fak u Italiji osvojio prve bodove

Jakov Fak
AFP
23.01.2010.
u 16:57

Hrvatski biatlonac Jakov Fak dočekao je natjecanje u Svjetskom kupu na kojem je osvojio prve bodove u sezoni. Dogodilo se to u talijanskoj Anterselvi.

Na rasporedu je bila utrka na 10 kilometara, a Fak je osvojio 24. mjesto što mu je donijelo prvih sedamnaest bodova u Svjetskom kupu.

Pobjedu je upisao njemački predstavnik Arnd Peiffer koji je imao deset uspješnih hitaca tijekom utrke, te je zadanu stazu prevalio za 24 minute i 27 sekundi. Za njim je Fak zaostao minutu i deset sekundi, a zbog jednog promašenog hica je zaradio kazneni krug od 150 metara.

Drugi je u subotu bio Austrijanac Dominik Landertinger, a treći još jedan Nijemac Christoph Stephan. U ukupnom redoslijedu prvo mjesto drži Rus Jevgenij Ustjugov.

U nedjelju se u Anterselvi vozi dohvatna utrka na 12,5 kilometara.

Biatlon, Svjetski kup (Anterselva, 10km):

1. Arnd Peiffer (Njem) 24:27

2. Dominik Landertinger (Aut) +6.0

3. Christoph Stephan (Njem) +15.0

...

24. Jakov Fak (Hrv) +1:10

...

Ukupni redoslijed:

1. Jevgenij Ustjugov (Rus) 412 bodova

2. Simon Fourcade (Fra) 395

3. Tim Burke (SAD) 393

...

82. Jakov Fak (Hrv) 17

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije