Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODRŽAVAJU TRADICIJU

Jake snage u publici: Sandru bodrili veslači, Ivana Brkljačić...

Navijači Sandra Perković (1)
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
04.08.2012.
u 22:15

Ana i Lucija Zaninović, Anđa Jelavić i Zoran Primorac u prvom su redu tribina razvili hrvatsku zastavu

Bodrenje kolega iz hrvatske delegacije glavni je trend među našim sportašima u Londonu. Rukometaši su bodrili vaterpoliste, vaterpolisti njih, tenisači košarkašice... svi idu na sve priredbe koje stignu! Podrška Sandri Perković, jasno, nije izostala.

U prve redove na londonskom stadionu posjedale su se sestre Zaninović, veslački četverac, bile su tu i cure iz ženske košarkaške reprezentacije, Zoran Primorac, a iz Zagreba je stigla Ivana Brkljačić, bivša kladivašica.

>>Sandra nam donijela prvo zlato: Ovo je najsretniji dan mog života!

>>Sandrin put u šest godina: Od 44.11 do 69.11 metara

>>Perković: Rekla sam vam da ću se vratiti jača nego ikad!

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
22:50 04.08.2012.

Srbi nemojte bezati , nisu to jake snage Zengi i policije , samo navijaci , smirite se ljudi , bumo vas vec obavjestili kad cemo gledati film "Oluju"

MA
marras85
12:55 05.08.2012.

Bravo Sandra, biti prvi na Svijetu nije mala Stvar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije