Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ĆIRO BLAŽEVIĆ:

'Ja sam trebao postati izbornik, ali je Mamić tražio Kovača'

Ćiro
16.10.2013.
u 15:34

– Da nije bilo Mamića, Šuker bi rekao: "Pustimo Ćiru ove dvije utakmice, a nakon toga neka Niko vodi reprezentaciju." Ja znam kako bih transformirao naše reprezentativce u kamikaze – rekao je Ćiro.

Ćiro Blažević nije s oduševljenjem primio vijest o smjeni Igora Štimca i postavljanju Nike Kovača za novog izbornika Hrvatske.

– Šuker obmanjuje javnost kada kaže da je on to odlučio. Ne, nije. To je Mamić odlučio. Na sudu ću dokazati da je u avionu Mamić svima njima uvjetovao da se postavi Niko Kovač. Govorio je da je to "najbolje za narod". Tog Štimca jadnog su odj..... Pa da imaju malo morala, i Šuker i Mamić bi otišli. J.... ti hrvatski nogomet u kojem Mamić komandira! Nema regularnosti u hrvatskom nogometu dok je Mamić gazda. A kada nema regularnosti u sportu, onda sport nema svoju svrhu – rekao je ''trener svih trenera'' za Soundset, te otkrio kako ga je iznervirala činjenica što nije postavljen za izbornika u dvije utakmice dodatnih kvalifikacija.

– Da nije bilo Mamića, Šuker bi rekao: "Pustimo Ćiru ove dvije utakmice, a nakon toga neka Niko vodi reprezentaciju." Ja znam kako bih transformirao naše reprezentativce u kamikaze. Razočaran sam činjenicom da Davor Šuker još uvijek nije uspio postati predsjednik – zaključio je Ćiro.

>>  Štimac je smijenjen, Niko Kovač novi izbornik Hrvatske!

>> Ćiro tvrdi: Da me Štimac uzeo za savjetnika, već bismo bili u Brazilu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije