Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMOV TRENER

Ivanković: Halilović treba igrati 30 do 45 minuta

dinamo
Petar Glebov/PIXSELL
15.10.2013.
u 10:30

– Mislim da je imao primjerenu minutažu, no u isto vrijeme moramo misliti i na rezultate. Objektivno, u ovom trenutku je za njega optimalno da u prosjeku igra 30 do 45 minuta – kazao je Ivanković

Dinamov trener nije se previše uzbudio oko slučaja Alena Halilovića i onoga što je rekao Alenov otac, Sejad.

- Razumijem Sejada, brine o svom djetetu. Nije mi to ni prvi takav slučaj u karijeri, a sigurno ni posljednji, čovjek želi dobro svom djetetu – kazao je Ivanković za vrijeme ugodnog neformalnog druženja. Trener plavih drži da Alen ima primjerenu minutažu.

- Gledajte, u Osijeku igra puno mladih igrača jer oni drugih nemaju. Alen nije s nama jer nemamo drugih, već zato što je izuzetan talent. Mislim da je imao primjerenu minutažu, no u isto vrijeme moramo misliti i na rezultate. Objektivno, u ovom trenutku je za njega optimalno da u prosjeku igra 30 do 45 minuta. Mi smo ga koristili nekad manje, nekad više, ali mislim da se dobro razvija. Pa i fizički, dobro je 'isklesan', možda mu još fali da više napuni pluća, a on to u ovoj dobi itekako može. I s njim doista nemam nikakvih problema, jako dobro radi, a morat će i dalje krvavo raditi da napravi veliku karijeru u skladu sa svojim talentom – kazao je Ivanković, uz dodatak da će igrati sve više i više. Doduše, sad ga dugo neće imati jer je na SP-u do 17 godina. Ali, ne misli ga dati da igra za juniore Dinama.

- Iz iskustva znam da nije dobro da se igrač vraća u mlađe kategorije kad jednom uđe u prvu momčad, onda samo potone – zaključio je Ivanković.

>> 'Atmosfera je loša, Štimac preko repke diže Haliloviću vijednost'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije