Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Balaban Belgijcima

'Atmosfera je loša, Štimac preko repke diže Haliloviću vijednost'

Luka Modrić, Boško Balaban, Maksimir (1)
Goran Stanzl/Pixsell
10.10.2013.
u 11:05

– Ipak, nemoguće je da Belgija pobijedi u Zagrebu. Hrvatska je jaka i rijetko gubi kod kuće

Boško Balaban dobar dio karijere proveo je u Belgiji. Od 2003. do 2007. godine igrao je za Club Brugge pa je zanimljiv belgijskim medijima za najavu utakmice između Hrvatske i Belgije.

– Atmosfera u i oko naše reprezentacije je loša – započeo je Balaban priču te dodao:

– Svi su protiv izbornika. Jedan od razloga je i taj što preko reprezentacije diže vrijednost 17-godišnjoj nadi Alenu Haliloviću. Ipak, nemoguće je da Belgija pobijedi u Zagrebu. Hrvatska je jaka i rijetko gubi kod kuće. Iako će stadion biti poluprazan, Hrvatska je favorit. Ako igrači na kraju utakmice ne budu imali znojne dresove, ako ne daju sve od sebe, navijači će ih "ubiti".

Kao glavnu opasnost za Belgiju apostrofirao je Luku Modrića.

– Igrao sam s njim u Dinamu i u reprezentaciji, on je vrhunski nogometaš. Nikad ne gubi loptu, a ima pobjednički mentalitet. Gori je od mene, kad bi izgubio utakmicu, on bi potpuno poludio. Druga opasnost je Mario Mandžukić. Dijelio sam s njim sobu, moram reći da nije opravdana reputacija ''bad boya'' koja ga je pratila. Uz to, on je jedan od najboljih napadača svijeta, trči, bori se...

Izdvojio je još jedno ime u našoj reprezentaciji.

Mateo Kovačić! Ima tek 19 godina, a odličan je. Ima brzinu i odličnu tehniku i vjerojatno je nakon Modrića naš najbolji igrač – zaključio je Balaban.

>>Runje: Maksimir je najružniji stadion na svijetu, nije dostojan repke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije