Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedni od favorita

Hrvatska na Euru U-17 u skupini s Italijom, Rusijom i Ukrajinom

Alen Halilović Josip Bašić U17 (1)
Tino Jurić/Pixsell
04.04.2013.
u 15:16

Hrvatska U-17 reprezentacija na današnjem je ždrijebu smještena u skupinu B u kojoj će igrati zajedno s Italijom, Rusijom i Ukrajinom

Alen Halilović, Josip Bašić i društvo osigurali su Euro na impresivan način. Najprije su pobijedili Španjolsku (3:2) pa Francusku (1:0), a danas su saznali i protivnike na Europskom prvenstvu koje se u svibnju održava u Slovačkoj.

Hrvatska U-17 reprezentacija na današnjem je ždrijebu smještena u skupinu B u kojoj će igrati zajedno s Italijom, Rusijom i Ukrajinom. Izvučene su dvije skupine, a 5.,8., i 11. svibnja igrat će se utakmice grupne faze. Dvije prvoplasirane momčadi iz svake skupine plasirat će se u polufinale.

U drugoj skupini, skupini A, nalaze se Austrija, Slovačka, Švedska i Švicarska.

Hrvatska U-17 pod vodstvom Ivana Gudelja igra fantastično, imamo jednu od najnadarenijih generacija u posljednje vrijeme i mnogi nas vide kao jedne od favorita Eura.

>>>Stižu novi vatreni: Mladi Hrvati favoriti za zlato na EP-u

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije