Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ogradili se

HNS: Protiv Mamića će se pokrenuti disciplinski postupak

davor šuker zdravko mamić
Slavko Midžor/Pixsell
15.03.2013.
u 14:32

Nakon što je Zdravko Mamić jutros brutalno izvrijeđao ministra obrazovanja i sporta Željka Jovanovića, oglasili su se u HNS-u

U Savezu su se ogradili od izjava i najavili da će se protiv Mamića pokrenuti disciplinski postupak.

"Hrvatski nogometni savez smatra da svaki sportski djelatnik treba odgovarati kao pojedinac za svoje riječi i djela, pa se stoga moramo ograditi od posljednje izjave gospodina Zdravka Mamića za Soundset radio.

Hrvatski nogometni savez smatra izjave člana Izvršnog odbora HNS-a gospodina Zdravka Mamića neprihvatljivima, a takav način komunikacije neprimjerenim.

Kao član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, gospodin Zdravko Mamić, kao i svi nogometni djelatnici, dužan je poštovati odredbe Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika. Budući da je gospodin Mamić svojom izjavom povrijedio spomenuti Kodeks, protiv njega će biti podnesena prijava radi pokretanja disciplinskog postupka", piše u priopćenju HNS-a.

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
16:23 15.03.2013.

Zar se UEFA ne bori protiv rasizma i netolerancije? Zar HNS nije na piku Platiniju? Kako mogu tolerirati ovakav ispad i istovremeno kukati da im navijači čine štetu? Jedino moguće rješenje je trajno udaljavanje Mamića iz svih tijela HNS-a.

Avatar madcap
madcap
16:30 15.03.2013.

Gdje je sad taj famozni Platini? A to da će Mamićeva figura na čelu HNSa nešto protiv Mamića poduzeti naravno da nema šanse. Samo prave ljude budalama ovakvim izjavama.

Avatar cannabinoid
cannabinoid
16:12 15.03.2013.

izjava bi mi bila simpaticna da jovanovic nije branio hrvatsku u ratu a mamic se bogatio na svercanju marlbora braniteljima... tko zna mozda mu je ovaj ostao duzan koju steku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije