Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA JUVENTUS

Heynckes: Idem spavati i budim se sa Starom damom

Jupp Heynckes (1)
DPA/Pixsell
01.04.2013.
u 22:53

- Proteklih dana sam išao spavati i ustajao se sa Starom damom. Puno sam je proučavao i impresioniran sam onim što sam vidio - rekao je trener Bayerna.

Jupp Heynckes i Antonio Conte dijelili su jedan drugom komplimente uoči susreta Bayerna i Juventusa u četvrtfinalu Lige prvaka u utorak.

>>> Zlatan u inat Barci i Messiju, Vilanova se vraća na klupu

- Proteklih dana sam išao spavati i ustajao se sa Starom damom. Puno sam je proučavao i impresioniran sam onim što sam vidio. Juventus je vrlo jak protivnik. Fizički su jaki, Pirlo je mozak i još je tu puno dobrih igrača - rekao je Heynckes, trener Bayerna.

Heynckes je pohvalio kolegu na protivničkoj klupi koji je lani s Juveom uzeo Scudetto.

- Juventus se s Conteom vratio poput feniksa. Napravio je velike stvari. Više ne igraju tipični catenaccio, sad igraju defenzivni nogomet s puno kreativnosti. To će biti kvalitetna utakmica dva jednaka protivnika. Gledat ćete vrhunski nogomet kakav je tipičan za četvrtfinale Lige prvaka - smatra Bayernov trener.

Conte i ove sezone uspješno vodi Juventus prema naslovu prvaka.

- Proučili smo Bayern i radujemo se utakmici. Ovo nam je prvi put nakon dugo vremena da nastupa u četvrtfinalu. Talijanske momčadi su obično discipliniran, ali ja imam momčad koja može igrati ofenzivnije iako to protiv Bayerna nije uvijek moguće. Bayern ima odličnu ekipu, a posebno su jaki u vezi - smatra Conte.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije