Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudar velikana

Zlatan u inat Barci i Messiju, Vilanova se vraća na klupu

'Barcelona\'s Lionel Messi reacts during their Spanish First Division soccer match against Celta Vigo at the Balaidos stadium in Vigo March 30, 2013. REUTERS/Miguel Vidal (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER)'
'MIGUEL VIDAL'
01.04.2013.
u 22:00

- Mourinho mi nije poslao DVD s uputama kako pobijediti Barcelonu. Doduše, još uvijek stigne - rekao je Ancelotti.

Čelnici Uefe pokazali su veliko licemjerstvo smanjivši kaznu Zlatanu Ibrahimoviću, no zbog te odluke će se na Parku prinčeva dogoditi spektakl. Svaka čast PSG-u i Barceloni, ali sve oči bit će uprte u Lionela Messija i Zlatana Ibrahimovića, igrače koji se mrze još iz vremena dok su dijelili svlačionicu na Nou Campu.

>>> Ibrahimović: Zlatna lopta bi se trebala zvati Messijeva lopta

Alves: Previše je kritika

Uostalom, Šveđanin je baš zbog Argentinca morao napustiti Barcelonu.

– Ibrahimović je sjajan igrač, ali nije se uspio dovoljno brzo prilagoditi igri Barcelone. A mi smo klub koji ne može dugo nekoga čekati. I Lionel i Zlatan su geniji, ali nisu dobro funkcionirali zajedno – kaže stoper Barcelone Gerard Pique.

Okršaj je najavio i Pique.

– Možda previše podcjenjujemo taj PSG, mislimo da ćemo lako proći. Nije PSG samo Ibrahimović, ima on nekoliko sjajnih nogometaša.

Sjajna je vijest za sve navijače Barcelone da se večeras na klupu vraća Tito Vilanova, koji se oporavio od tumora parotidne žlijezde.

– Drago nam je što Tito ide s nama, sada se sve normalizira. Protiv Milana smo se vratili u život i pokazali smo što mislimo o svima koji su nas kritizirali. Svjesni smo da stalno moramo osvajati trofeje kako nas ljudi ne bi kritizirali.

Pastore kao malo dijete

Španjolski mediji proteklih su dana pisali da je Jose Mourinho poslao Carlu Ancelottiju DVD s uputama kako pobijediti Barcelonu. Ipak, trener PSG-a to je demantirao.

– Mourinho nije poslao nikakav DVD. No, ukoliko nas želi savjetovati, bio bih sretan prihvatiti njegovu pomoć. Ima vremena do utakmice, možda pošiljka ipak stigne – rekao je trener PSG-a Ancelotti.

Iako u nogometu nije uobičajeno da suparnika dižete u nebesa, veznjak PSG-a Javier Pastore baš je to napravio s Messijem.

– Možda to ne bih trebao govoriti, ali meni će biti čast igrati protiv Messija. On je nevjerojatan nogometaš, nama Argentincima je primjer čovjeka kojeg treba slijediti. Zaista je malo reći da ću imati veliki respekt prema njemu, jer nije mala stvar namjeriti se na takvog nogometaša na travnjaku – s oduševljenjem malog djeteta govori Pastore.

Inače, Barceloni će večeras nedostajati ozlijeđeni Puyol i Adriano, te suspendirani Pedro, dok će PSG biti bez Motte (ozljeda).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije