Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS

Halilović otpao zbog ozljede, Kovač debitira protiv Italije

'sport......austrija.....14.06.2008.  bad tatzmannsdorf - hrvatska reprezentacija na europskom prvenstvu 2008 u austriji i svicarskoj/ trening / niko kovac     foto: marko lukunic / vecernji list'
''
29.01.2013.
u 19:51

Novi izbornik nogometne selekcije igrača do 21 godine Niko Kovač ipak neće debitirati na klupi u utakmici protiv Nizozemaca, nego protiv Talijana u Regionalnom kupu 7. veljače u Umagu.

Utakmicu protiv Nizozemske igrat će selekcija do 23 godine pod vodstvom Ive Šuška i Martina Novoselca, a taj susret igrat će se 5. veljače u Puli na igralištu Uljanika. Sljedeći tjedan u akciju će i selekcija do 19 godina pod vodstvom Dinka Jeličića, a suparnik će joj biti Francuska 5. veljače u Kostreni.

Alen Halilović neće zbog ozljede biti ni na jednom popisu, iako bi po godinama mogao igrati za sve selekcije.

Komentara 1

DU
Deleted user
20:13 30.01.2013.

Dosta o Alenu. Mali jest potencijal. I ako bude stajao na nogama i ako ga ne udari slava u glavu. I ako bude imao srece s tezih ozljedama. Onda on moze postati igracina i pol. Jel ce izabrati Hrvatsku ilii BiH? Mene nije briga. Nek mali radi kako mu srce kaze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije