Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO U BOLNICI

Golman PSV-a teško se ozlijedio nakon udarca u vratnicu!

Tyton, psv
Reuters
27.10.2013.
u 15:04

Tyton je pri kraju utakmice udario u vratnicu nakon slobodnog udarca Rode i ostao ležati na travnjaku gdje mu je odmah ukazana liječnička pomoć.

PSV je u 11. kolu nizozemskog prvenstva izgubio na gostovanju kod Rode 2:1, a poraz momčadi iz Eindhovena zasjenila je teška ozljeda njihovog golmana Przemyslawa Tytona.

Tyton  je pri kraju utakmice udario u vratnicu nakon slobodnog udarca igrača Rode i ostao ležati na travnjaku gdje mu je odmah ukazana liječnička pomoć. Nakon prekida od 15-ak minuta Tyton je dobio ovratnik te  je iznesen s terena i prebačen u bolnicu na daljnje pretrage.

Ovo nije Tytonu prva teška ozljeda na nogometnoj utakmici. U rujnu 2011. u sudaru s bivšim suigračem Timothyem Derijckom dobio je teški potres mozga

Inače, PSV je dobro krenuo u utakmicu i u 9. minuti poveo preko Matavža. Domaćini su u nastavku golovima Fledderusa i Nemetha preokrenuli rezultat i uzeli tri boda.

Inače, PSV je na kraju utakmicu završio s devet igrača. Osim Tytona kojeg je na golu morao zamijeniti igrač, od 72. minute igrali su s igračem manje nakon isključenja Depaya.

PSV je trenutačno četvrti sa 18 bodova, dok je Roda deveta s dva boda manje.

Podsjetimo, PSV je u četvrtak gostovao na Maksimiru, a u remiju 0:0 upravo je golman nizozemske momčad Tyton izabran za igrača utakmice.

>> Prvi bod: Dinamo na praznom Maksimiru remizirao s PSV-om

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije