Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BILO JE STRAŠNO'

Galešić: Napustio sam Hajduk jer su mi prijetili i nazivali četnikom

Galešić
Marko Jurinec/PIXSELL
03.07.2013.
u 11:43

– Bilo je strašno, nazivali su me četnikom i grobarom, prijetili mi i osobno i na Facebooku. Zato sam se odlučio maknuti – rekao je Galešić.

Među nogometnim pukom jučer je s popriličnim čuđenjem primljena vijest da je Goran Galešić nakon samo dva i pol tjedna napustio Hajduk. O čemu je riječ, objasnio je 24-godišnji Galešić koji tvrdi da je zatražio sporazumni raskid ugovora jer su ga navijači Hajduka vrijeđali zbog podrijetla i zbog toga što je bio na probi u Partizanu.

– Bilo je strašno, nazivali su me četnikom i grobarom, prijetili mi i osobno i na Facebooku. Zato sam se odlučio maknuti – rekao je Galešić za 24sata.

Galešić je rođen u Banjoj Luci, a igrao je za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

– Nisam želio da zbog mene sutra ispaštaju klub i grad. Zatražio sam raskid, ljudi u klubu izašli su mi u susret i hvala im. Hajduk i suigrači koji su me lijepo primili ostat će mi u lijepoj uspomeni, a ove druge, ružne stvari ću zaboraviti – kaže Galešić.

Predsjednik Hajduka Marin Brbić kratko je komentirao situaciju.

– Kad vam igrač u želji za raskidom ugovora navede takav razlog, onda vam ne preostaje puno manevarskog prostora osim izaći mu u susret – rekao je Brbić.

>> Hajduk nakon dva i pol tjedna raskinuo ugovor s Galešićem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije