Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTER - ZADAR 0:1

Zadrani se bolje snašli u blatu u Zaprešiću

Inter - Zadar, HNL (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/4
15.02.2013.
u 18:58

Jednu dugačku loptu u šesnaestercu domaćih iskoristio je Perica za jedini pogodak na utakmici

Zadar je sjajno započeo svoju borbu za opstanak pobijedivši Inter u  Zaprešiću. Domaćin je bio favorit ne samo zbog domaćeg travnjaka već i zbog činjenice da su se dobro pojačali u prijelaznom roku (Delač, Pokrivač, Hadžić). No, nije domaćin bio ni bolji u 90 minuta. Više prilika i opasnih situacija imali su gosti koji su se mnogo bolje snašli u blatu budući da je snijeg s travnjaka očišćen dan prije. Najbolju priliku za goste propustio je Stipe Perica u 61. minuti kada je njegova lopta s osam metara završila na vratnici. Domaćini su pak najbolju i jedinu pravu priliku imali u 77. minuti, kada je iz daljine opalio Mislav Oršić, a gostujući vratar Gluić krajnjim naporom izbacio je loptu u korner. U posljednjih deset  minuta domaćin je nešto konkretnije krenuo naprijed, ali bez pravog učinka. Gosti su se dobro branili, posebice od bezbrojnih nabacivanja Zaprešićana. I onda šok za domaće navijače. Jednu dugačku loptu u šesnaestercu domaćih iskoristio je Perica za jedini pogodak na utakmici, pogodak za tri boda s kojima su Zadrani gurnuli Inter na mjesto koje ne osigurava ostanak u ligi.

>>>Split pobijedio Zagreb u utakmici s pet pogodaka, dva gola Bellea

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije