Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvjeren u pobjedu

Ćirin poučak: Plete, ubrzaj igru, Igore, ne igraj na bod

'10.07.2012. Kraljevica - Miroslav Ciro Blazevic na svojoj novoj jahti - gliseru. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL'
'Goran Kovacic/PIXSELL'
10.09.2012.
u 08:14

Blažević je u Genku pobijedio Belgiju sa 4:2, 
a četiri dana poslije u Zenici slavio je sa 2:1

Koga pitati kako pobijediti Belgijce nego Ćiru Blaževića, trenerskog maga koji je s reprezentacijom BiH u samo četiri dana dva puta slomio famozne đavole! U kvalifikacijama za SP u Genku 28. ožujka 2009. bilo je 4:2 za BiH, potom u Zenici 2:1, a za Belgiju su i tada igrale zvijezde – Vermaelen, Defour, Dembele, De Camargo, Fellaini, Kompany, Witsel, Mirallas, Hazard...

Važan je respekt

Danas nas plaše Belgijcima, kao što su i vas prije tri godine, rekli smo Ćiri.

– Ma sviraju k...u! Ne radimo bauk od Belgije jer ona nije bolja od nas. Treba je respektirati jer njezini igrači igraju u važnim klubovima, no kad se Hrvati i Belgijci stave na vagu, prednost je na našoj strani – kaže Ćiro.

U čemu smo pogriješili protiv Makedonaca?

– Treba ubrzati igru, bez onih dosadnih, lateralnih pasova u zadnjoj liniji. A rekao sam Štimcu i neka kaže Pletikosi da brže degažira loptu jer on mora dati početni impuls, a ne poslati 70 posto lopti u zrak da ih pokupi suparnik. To je uspavljujuće za nas, a treba nam hitrija igra, nametanje bržega ritma. Igor ne treba savjet, on sve zna, ali mora igrati na pobjedu.

A što je još rekao Miroslav Ćiro Blažević pročitajte u ponedjeljak u tiskanom izdanju Večernjeg lista!

 

Komentara 9

Avatar simpleman
simpleman
08:32 10.09.2012.

Ja, koji nemam pojma o nogometu, mogu reći da vjerujem u Štimca jer sam ga pozorno slušao svaki puta kad je bio sukomentator i taj je čovjek vidio sve ono što ja nisam. I pored toga što 'ne znam', ja bih ubacio Radoševića i Kranjčara a izbacio Srnu.

Avatar bamoto
bamoto
08:38 10.09.2012.

"Treba ubrzati igru, bez onih dosadnih, lateralnih pasova u zadnjoj liniji. A rekao sam Štimcu i neka kaže Pletikosi da brže degažira loptu jer on mora dati početni impuls, a ne poslati 70 posto lopti u zrak da ih pokupi suparnik." BRAVO ČIRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SN
snovakor
08:23 10.09.2012.

E ćiro, Igor sve ne zna !! Ako treba savjet od stručnjaka, on sigurno onda ne zna sve ! I to je dokaz u stanju repke, pa i prijateljska, kojom su vaši prijatelji iz Švice deklasirali Hrvate. Samo toliko, daa se zna, da Igor je jak na riječima, a djela i praksa su potpuno nešto drugo !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije