Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJAČI CSKA

Bugarski huligani demolirali zgradu nogometnog saveza

Bugarski huligani
www.bfunion.bg
30.06.2013.
u 13:10

Na sjedište saveza huligani su bacali kamenja, razbijeni su prozori i ulazna vrata, a bakljama su pokušali izazvati požar. Sprejevima su po zidovima zagrade ispisali "mafija".

Oko tisuću navijača sofijskog CSKA u subotu je u Sofiji demoliralo prostorije Nogometnog saveza Bugarske nezadovoljno stanjem kluba kojem prijeti ispadanje u amatersku ligu.

Na sjedište saveza huligani su bacali kamenja, razbijeni su prozori i ulazna vrata, a bakljama su pokušali izazvati požar. Sprejevima su po zidovima zagrade ispisali "mafija".

CSKA će zbog financijskih problema sljedeće sezone igrati u amaterskoj ligi ako ne dođe do spajanja s nekom drugom momčadi iz prve lige. Savez je ideju fuzije odbio što je razbjesnilo navijače kluba pa su se odlučili na vandalsku akciju.

- Policija je intervenirala čim smo dobili poziv. Time smo spriječili veću štetu na zgradi. Policija radi na otkrivanju identiteta počinitelja - rekao je ministar unutarnjih poslova, dok su u savezu "šokirani vandalskim činom".

>> Huligani gađali predsjednika Independientea stolom i stolicama!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije