Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USRED BIJELA DANA

Brutalne scene: Masovna tučnjava huligana usred bijela dana

Huligani Metalist Dinamo Kijev
Screenshot Youtube
16.09.2013.
u 12:12

Policija je bila u neposrednoj blizini, ali razularenu masu nisu mogli obuzdati

Nedjeljni susret ukrajinskog prvenstva između Metalista i kijevskog Dinama obilježen je masovnom tučnjavom navijača na ulicama Harkiva.

Nakon utakmice, 50-ak navijača Kijevljana nasrnulo je gotovo duplo više navijača Metalista kojima su, pišu tamošnji mediji, 'pomogli' navijači moskovskog Spartaka. Pripadnici tih dviju skupina skinuli su majice kako bi se međusobno mogli razaznati i kako ne bi udarili 'krivu' osobu. Policija je bila u neposrednoj blizini, ali razularenu masu nisu mogli obuzdati dok huligani nisu završili 'posao'...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije