Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRI KONKLAVE

Božanska inspiracija: Kad se bira papa, Barcelona pobjeđuje 4:0

Barcelona Milan (1)
Reuters/Pixsell
13.03.2013.
u 12:02

Barcelona je sinoć svladala Milan 4:0 i plasirala se u četvrfinale Lige prvaka, ali bolji poznavatelji prilika u Vatikanu mogli su pretpostaviti da će utakmica tako završiti

Zašto? Zbog konklava za izbor pape.

Naime, Barcelona je do sinoć dva puta u povijesti igrala za vrijeme konklava i sve su utakmice završile pobjedom 4:0. Godine 1958. za vrijeme konklava nakon kojih je izabran Ivan 18., Barcelona je sa 4:0 svladala Real Madrid. Za vrijeme biranja Ivana Pavla 2., Barcelona je 1978. istim rezultatom svladala Las Palmas. "Hat-trick" je stigao sinoć protiv Milana što su uočili vrijedni twitteraši.

Moguće je da dođe i četvrta pobjeda za vrijeme konklava. Barcelona u nedjelju igra protiv Rayo Vallecana pa bi se izbori u Sikstinskoj kapeli morali produžiti do tada.

>> Iz Barcine svlačionice: Igračima čestitao i Schumacher

>> David Villa: Svi loši dani sada su zaboravljeni!

>> Čarolija nije nestala! Barca preokretom do četvrtfinala LP!

Ključne riječi

Komentara 2

PA
pancho53
20:03 13.03.2013.

Kad se bira papa Dinamo će u ligu prvaka !!!!!!!!!!!!!!!!!

OB
-obrisani-
20:10 13.03.2013.

Nemam nist protiv da i iduci tjedan biraju papu. I onda opet iduci tjedan i opet .... i tako tok nestanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije