Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAHVALILI NAVIJAČIMA

David Villa: Svi loši dani sada su zaboravljeni!

David Villa
Reuters/Pixsell
12.03.2013.
u 23:53

- Navijači su uvijek bili uz nas, vjerovali su nam. Znali su da možemo ovo napraviti i napravili smo ovo radi njih - kazao je Villa

Slave, ali ne likuju - takvi su igrači Barcelone. Iako su ih mnogi otpisali, oni ne samo da su prošli u četvrtfinale Lige prvaka, nego su najavili i novu kandidaturu za naslov. Na Camp Nou stradao je Milan sa 4:0.

- Imali smo sreću da smo zabili rani pogodak koji nam je puno pomogao. Atmosfera je bila fantastična, navijači su znali da ih trebamo i za njih smo odirgali dobro. Bili smo bolji od Milana od samog početka utakmice i srećom smo zabili dovoljno pogodaka za plasman dalje.

David Villa bio je strijelac pogotka za 3:0, postavio je rezultat koji bi bio dovoljan za četvrtfinale i da Alba nije zabio za 4:0. Napadač se još jednom pokazao da uvijek može biti koristan momčadi, makar ne bio član prvih 11. Španjolski mediji nazvali su ga \"djetetom koje se vratilo\".

- Navijači su uvijek bili uz nas, vjerovali su nam. Znali su da možemo ovo napraviti i napravili smo ovo radi njih. Nakon ovakve noći, svi loši dani su zaboravljeni - rekao je Villa i dodao:

- Nakon što smo iskusili ovakvu večer, nije nas briga tko nas čeka u četvrtfinalu.

Jordi Alba sretan je što se Barca vratila starom ritmu.

- Ovo nam je bila važna pobjeda. Bili smo dobri i u obrani i u napadu, znali smo točno kako ćemo odirati ovu utakmicu. I u sljedećoj ćemo tražiti jednak intenzitet - kazao je Alba.

>> Čarolija nije nestala! Barca preokretom do četvrtfinala Lige prvaka!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Sharana
Sharana
08:13 13.03.2013.

Ne, uopce nisu namjestili utakmicu. Zamislite samo koliko je ljudi izgubilo na kladionicama i koliko su sansi davali Barceloni.

ER
erik
13:04 13.03.2013.

S Villom u napadu Barca je puno opasnija i ubojitija. To je kao i s pivotom u rukometu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije